şekspir Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #1 Sadece SSD de LoL ve Windows'un kendisi yüklü ama 13 GB yer var. Gereksiz dosyaları nasıl silebilirim?
Sadece SSD de LoL ve Windows'un kendisi yüklü ama 13 GB yer var. Gereksiz dosyaları nasıl silebilirim?
Solistrakya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.098 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #2 şekspir dedi: Sadece SSD de LoL ve Windows'un kendisi yüklü ama 13 GB yer var. Gereksiz dosyaları nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız AMD ise 20GB gibi bir boş yer kaplayan bir dosyası var.
şekspir dedi: Sadece SSD de LoL ve Windows'un kendisi yüklü ama 13 GB yer var. Gereksiz dosyaları nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız AMD ise 20GB gibi bir boş yer kaplayan bir dosyası var.
Pxn Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.798 Makaleler 6 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paylaşımlı Scooter 26 Mart 2022 #3 En az yer kaplayan modifiye Windows'u kur. Sadece Windows 35-40GB yer kaplıyor. Bazı Pro versiyonlarında 50-60 GB'lara çıkıyor. Benim kullandığım 13GB kaplıyor.
En az yer kaplayan modifiye Windows'u kur. Sadece Windows 35-40GB yer kaplıyor. Bazı Pro versiyonlarında 50-60 GB'lara çıkıyor. Benim kullandığım 13GB kaplıyor.
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.347 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #4 Normal bir durum bence.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #5 Sisteminde gereksiz dosya sayısı epey fazla olmalı çünkü durum hiç de normal değil. Önerim format atmandır lakin BleachBit kullanabilirsin. GitHub - bleachbit/bleachbit: BleachBit system cleaner for Windows and Linux BleachBit system cleaner for Windows and Linux. Contribute to bleachbit/bleachbit development by creating an account on GitHub. github.com
Sisteminde gereksiz dosya sayısı epey fazla olmalı çünkü durum hiç de normal değil. Önerim format atmandır lakin BleachBit kullanabilirsin. GitHub - bleachbit/bleachbit: BleachBit system cleaner for Windows and Linux BleachBit system cleaner for Windows and Linux. Contribute to bleachbit/bleachbit development by creating an account on GitHub. github.com
Solistrakya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.098 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #6 Wiz tree kullanabilirsiniz.
Talhas_z5z Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 804 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #8 Galiba recovery falan var benim recovery 90 GB resmen CD ile format atın Windows yükleyin en az 60 GB yer olur.
Galiba recovery falan var benim recovery 90 GB resmen CD ile format atın Windows yükleyin en az 60 GB yer olur.
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #9 Revo Unistaller indirip açılan pencereden sol alt kısımdan "Araçlar" bölümüne girerek aşağıdaki adımları uygulayın. https://download.revouninstaller.com/download/RevoUninProSetup.exe
Revo Unistaller indirip açılan pencereden sol alt kısımdan "Araçlar" bölümüne girerek aşağıdaki adımları uygulayın. https://download.revouninstaller.com/download/RevoUninProSetup.exe
şekspir Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #10 Çoğunuz 3.parti uygulamalar önermissiniz.Kendim elle silemez miyim ?