120 GB'lik SSD yeterli mi?

Bütçe
150 TL

Asİ2004

Hectopat
500 GB'lik hard diskim var. SSD'ye sadece Windows ve bazı programlar kurucagım. Sizce 120 GB'lik SSD yeterli olur mu?

Bir de ikinci el SSD alınır mı?

Windows ve hafif programlar kuracaksanız yeterli olur ama Visual Studio ya da oyun gibi şeylerle ilgilenecekseniz asla yetmez. En fazla küçük veya orta boyutlu birkaç oyun kurabilirsiniz.

İkinci el alacağınız SSD'nin durumuna göre alınabilir ama zaten 120 GB SSD'ler yeterince ucuz olduğundan riske girmeye gerek yok diye düşünüyorum. İndirim, kupon vs. ile aynı yola gelir.

Zula-Visual Studio c++- HOI 4 - CS:GO - GTA 4 bunları yükleyince 15-16 GB kalabiliyor belki o da.

Yazılıma merakım var ve Visual Studio ve dreamweaver gibi programlar kuracağım. Oyun kurmayı düsünmüyorum ve 240 GB'lik SSD'ler 2.elde ne kadardır bir bilginiz var mı? 4 dakika içinde

Herkesin dediği gibi oyun için yetersiz.
Yazılıma merakım var ve Visual Studio ve dreamweaver gibi programlar kuracağım. Oyun kurmayı düsünmüyorum ve 240 GB'lik SSD'ler 2.elde ne kadardır bir bilginiz var mı? 4 dakika içinde

Bence almışken 250'lik alsan daha mantıklı. Bir de SSD aldıktan sonra belgelerim klasörünü de HDD'ye taşımayı unutma özellikle 120'lik alırsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…