BedelsizASKER Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nizamiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #31 302168 dedi: Evet hocam öyleymiş onu bilmiyordum çok sağ ol vallahi bunu duyduğuma sevindim. Konsollar cidden candır ya insan başına geçince anlıyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah en kısa zaman da kavuşacağız ilana koydum PC'yi satayım hemen çekeceğim bir Series X
302168 dedi: Evet hocam öyleymiş onu bilmiyordum çok sağ ol vallahi bunu duyduğuma sevindim. Konsollar cidden candır ya insan başına geçince anlıyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah en kısa zaman da kavuşacağız ilana koydum PC'yi satayım hemen çekeceğim bir Series X
3 302168 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 1 20 Mart 2021 #32 atestuna1 dedi: Hocam bende hala PS3 var arada açıyorum. İyi geliyor. FIFA 14, GTA 4 falan var. Genişletmek için tıkla... Zaten firmaların o cihazlara sistematik olarak desteğini çekene kadar ve oyunlarda oyuncu bulana kadar oynamak en ideali. BedelsizASKER dedi: İnşallah en kısa zaman da kavuşacağız ilana koydum PC'yi satayım hemen çekeceğim bir Series X Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam ben de
atestuna1 dedi: Hocam bende hala PS3 var arada açıyorum. İyi geliyor. FIFA 14, GTA 4 falan var. Genişletmek için tıkla... Zaten firmaların o cihazlara sistematik olarak desteğini çekene kadar ve oyunlarda oyuncu bulana kadar oynamak en ideali. BedelsizASKER dedi: İnşallah en kısa zaman da kavuşacağız ilana koydum PC'yi satayım hemen çekeceğim bir Series X Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam ben de