Arkadaşlar merhaba. 2 tane seçeneğim var ona karar vermedim daha. Bir tanesini seçersem 120 Hz monitör almam lazım 27 inç. Hem Valorant hem hikayeli oyunlar oynayacağım yeterli mi sizce?
Ben üç mönitör kullanıyorum, ana mönitörüm 244hz.
Diğer mönitörlerim ise 75hz öyle aman aman mönitörlerde değiller hiç öyle sorun yaşamadım. 2. el olmayan bir mönitör veya çok eski teknoloji bir mönitör olmadığı sürece bu sorun yaşanmaz
Selam teşekkür ederim hepinize yanıt verdiğiniz için 9060xt 7500f topluyorum ve kasayı bitfenix almak istiyorum kasaya işte 37 ayırmam gerekiyor en az o yüzden 27 inç monitör 120 hzlerde minimum 4200 civarı ve masa ofis koltuğu falanda alacağım
Selam teşekkür ederim hepinize yanıt verdiğiniz için 9060xt 7500f topluyorum ve kasayı bitfenix almak istiyorum kasaya işte 37 ayırmam gerekiyor en az o yüzden 27 inç monitör 120 hzlerde minimum 4200 civarı ve masa ofis koltuğu falanda alacağım
Selam teşekkür ederim hepinize yanıt verdiğiniz için 9060XT 7500F topluyorum ve kasayı BitFenix almak istiyorum kasaya işte 37 ayırmam gerekiyor en az o yüzden 27 inç monitör 120 Hz'lerde minimum 4200 civarı ve masa ofis koltuğu falan da alacağım.
Konu'da bütçe ve sistem belirtilmemiş, sadece ne amaçla kullanacağı söylenilmiş. Büyük olasılıkla oynayacağı yüksek FPS'li tek oyun Valorant ve bir oyun için 180 Hz veya üstü bir model almak pek mantıklı durmuyor. Tabii bütçesi varsa ekran yenileme hızı yüksek monitör alabilir.