120 Hz monitör yeterli mi?

7500F, 9060XT 16 GB, A620, 16 GB RAM, 1 TB SSD, 12 cm işlemci soğutucu, BitFenix 750W kasa. 36200 tutuyor toplamda. Ben hazır sistem alıp onun üzerine kasa koyuyorum bir tek. Zaten o kasa bitecek diye de çok stres yapıyorumda olsun.

Ve yani mouse kulaklık falan en ucuzunu alcagim zaten ikisinin toplam fiyatı en fazla 750 80p tutar ofis koltuğu 1390 masa 1925 monitör ise 120 Hz 27 inç 4200

En fazla her şeye 45 500 falan verebilirim. Eğer sizin bir tavsiyeniz falan var ise dinlemeye açığım sistem olur monitör olur.

Hocam siz şimdi ofis sistemi mi topluyorsunuz bu ne? O sistemi atabilir misiniz?

Hocam siz şimdi ofis sistemi mi topluyorsunuz bu ne? O sistemi atabilir misiniz?

Abi nasıl atcagimi bulamadım da kusura bakma. İncehesap'ta 9060XTLI sistemleri seç abi orada 32 299 tane iki tane kasa var. Benim seçtiğim fotoğrafta Gamepower olan kasa abi. Anlatamadiysam kusura bakma abi gorunusu daha güzel olan kasa.onun üzerine kasa ekledim sadece

O sistem 8 GB VRAM'li ekran kartına ve kötü parça kalitesine sahip alma. Hızlıca konu açıp beni etiketleyin moderatörler birazdan konu onaylamayı bırakır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…