Asil_X Picopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 341 Yer Earth Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #11 Atakan K dedi: Ben de soruları salladım, 110 çıktı. Salladığımda bile böyle oluyorsa çok zekiyim herhalde Genişletmek için tıkla... Bana sallamanın inceliklerini öğretir misin usta?
Atakan K dedi: Ben de soruları salladım, 110 çıktı. Salladığımda bile böyle oluyorsa çok zekiyim herhalde Genişletmek için tıkla... Bana sallamanın inceliklerini öğretir misin usta?
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.061 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #12 Asil_X dedi: Bana sallamanın inceliklerini öğretir misin usta? Genişletmek için tıkla... Hayır beta, çünkü ben sigmayım Nasıl salladığımı ben de bilmiyorum
Asil_X dedi: Bana sallamanın inceliklerini öğretir misin usta? Genişletmek için tıkla... Hayır beta, çünkü ben sigmayım Nasıl salladığımı ben de bilmiyorum
Asil_X Picopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 341 Yer Earth Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #13 Sen sigmaysan ben de alfayım dostum, ayağını denk al. Şansa bak ya. @Atakan K
MustafaMerts Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 248 25 Mart 2024 #14 Sürprizbozan: - Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
Sürprizbozan: - Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
L leobolt Femtopat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #15 Zeka testlerini yalnızca psikologlar yapar. 15 yaşındaysanız WISC-IV uygulatmanız gerekir. Fakat neden bir zeka testine ihtiyaç duyasınız ?
Zeka testlerini yalnızca psikologlar yapar. 15 yaşındaysanız WISC-IV uygulatmanız gerekir. Fakat neden bir zeka testine ihtiyaç duyasınız ?
TosunPASA Megapat Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 964 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İSTANBUL Daha fazla Sistem Özellikleri W11-Linux Cinsiyet Erkek Meslek Emekli 30 Kasım 2024 #16 638372 dedi: Öncelikle ben yeni 15 yaşına girdim ve IQ seviyem 120 çıktı, bu yaşıma göre iyi bir seviye midir? Genişletmek için tıkla... Bu soruyu IQ'su 120 olan biri sormaz. Hatta gerçek IQ'su 85 olanlar bile sormaz. IQ yaş ile değişen bir durum değil. Yaş ilerledikçe ve sağlık kötüleştikçe IQ seviyesinin düşmesi gayet normal bir durumdur.
638372 dedi: Öncelikle ben yeni 15 yaşına girdim ve IQ seviyem 120 çıktı, bu yaşıma göre iyi bir seviye midir? Genişletmek için tıkla... Bu soruyu IQ'su 120 olan biri sormaz. Hatta gerçek IQ'su 85 olanlar bile sormaz. IQ yaş ile değişen bir durum değil. Yaş ilerledikçe ve sağlık kötüleştikçe IQ seviyesinin düşmesi gayet normal bir durumdur.