120mm sıvı soğutucu alacağıma kule tipi soğutuculara yönelirdim ben olsam.
İleride yükseltme yapacağım o yüzden sıvı soğutma almak istiyorum. Merak da ediyorum çalışmasını.
Meraktan çok performans daha önemli bence. Yükseltme yapana kadar kule tipi bir soğutucu tercih edin. Sırf merak ediyorum diye performanstan ödün vermek istemezdim ben olsam.
Alacağınız tek 120 Mm'lik sıvı soğutma aşağıdadır. He şu anki parasını hak ediyor mu? Hayır.
Arctic Liquid Freezer II - 120 Intel / AMD Uyumlu, 120mm Radyatörlü, 1x12cm P12 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00067A) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } SIRADIŞI PERFORMANS Hepsi bir arada...www.teknobiyotik.com
Hocam o paraya onu alacağına 50TL daha ucuza bunu alabilir illa sıvı soğutucu alacaksa:Alacağınız tek 120 mm'lik sıvı soğutma aşağıdadır. He şu an ki parasını hak ediyor mu? Hayır.
Arctic Liquid Freezer II - 120 Intel / AMD Uyumlu, 120mm Radyatörlü, 1x12cm P12 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00067A) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } SIRADIŞI PERFORMANS Hepsi bir arada...www.teknobiyotik.com
Çöp ötesi. O paraya attığım FrostFlow X 240 daha iyi olur.Bu nasıl bir ürün tavsiye eder misiniz?GamePower Skadi 240 ARGB Cpu Sıvı Soğutma 240mm - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam o paraya onu alacağına 50TL daha ucuza bunu alabilir illa sıvı soğutucu alacaksa:
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Çöp ötesi. O paraya attığım FrostFlow X 240 daha iyi olur.