T Tolgahan107 Decapat Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 32 1 Şubat 2020 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi 120₺ bütçem var ve şu an aklımda SteelSeries Rival 105 almak var ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. Not: 4 yıldır G300S kullanıyorum sıkıldım artık o mouse'dan tekrar onu almak istemiyorum. Dosya Ekleri gggf.PNG 106,4 KB · Görüntüleme: 69 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2020
Başlıkta da belirttiğim gibi 120₺ bütçem var ve şu an aklımda SteelSeries Rival 105 almak var ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. Not: 4 yıldır G300S kullanıyorum sıkıldım artık o mouse'dan tekrar onu almak istemiyorum.
egbaron Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2020 #2 Alınabilir.
ATX Hectopat Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #3 Gamepower Bane 95 TL 84 TL Satan yerlerde var Gamepower Bane Oyuncu Optik Mouse Usb - Siyah Fiyatı Gamepower Bane Oyuncu Optik Mouse Usb - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Gamepower Bane 95 TL 84 TL Satan yerlerde var Gamepower Bane Oyuncu Optik Mouse Usb - Siyah Fiyatı Gamepower Bane Oyuncu Optik Mouse Usb - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
T Tolgahan107 Decapat Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 32 5 Nisan 2020 #4 ATX dedi: Gamepower Bane 95 TL 84 TL Satan yerlerde var Gamepower Bane Oyuncu Optik Mouse Usb - Siyah Fiyatı Gamepower Bane Oyuncu Optik Mouse Usb - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Hocam rival 105 aldım bile
ATX dedi: Gamepower Bane 95 TL 84 TL Satan yerlerde var Gamepower Bane Oyuncu Optik Mouse Usb - Siyah Fiyatı Gamepower Bane Oyuncu Optik Mouse Usb - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Hocam rival 105 aldım bile
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 5 Nisan 2020 #5 ATX dedi: Gamepower Bane 95 TL 84 TL Satan yerlerde var Gamepower Bane Oyuncu Optik Mouse Usb - Siyah Fiyatı Gamepower Bane Oyuncu Optik Mouse Usb - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... DPI çok düşük.
ATX dedi: Gamepower Bane 95 TL 84 TL Satan yerlerde var Gamepower Bane Oyuncu Optik Mouse Usb - Siyah Fiyatı Gamepower Bane Oyuncu Optik Mouse Usb - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... DPI çok düşük.