E EREN EMİRHAN ŞAHİN Femtopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 38 27 Ekim 2020 #1 PES 2021, NBA 2K20 ve hikayeli oyunlar oynamak için bir Gamepad istiyorum. Aklımda Rampage SG-R218 var 100 TL'ye ama ben yine de foruma sormak istedim. En fazla 150 TL olursa iyi olur.
PES 2021, NBA 2K20 ve hikayeli oyunlar oynamak için bir Gamepad istiyorum. Aklımda Rampage SG-R218 var 100 TL'ye ama ben yine de foruma sormak istedim. En fazla 150 TL olursa iyi olur.
Cortana12 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 1.015 Çözümler 2 28 Ekim 2020 #2 DualShock 3, Xbox 360 PC kablolu.
avatarmusti Kilopat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #3 Joystick & Gamepad - PC Oyun Kolu - n11 Joystick & Gamepad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Joystick & Gamepad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com ben de şunu almayı düşünüyorum bunla xbox gamepad kablolu arasında kaldım valla
Joystick & Gamepad - PC Oyun Kolu - n11 Joystick & Gamepad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Joystick & Gamepad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com ben de şunu almayı düşünüyorum bunla xbox gamepad kablolu arasında kaldım valla
Cortana12 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 1.015 Çözümler 2 28 Ekim 2020 #4 avatarmusti dedi: Joystick & Gamepad - PC Oyun Kolu - n11 Joystick & Gamepad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Joystick & Gamepad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com ben de şunu almayı düşünüyorum bunla xbox gamepad kablolu arasında kaldım valla Genişletmek için tıkla... Kontorland almayın. Malzeme kalitesinin kötü olduğu belli zaten.
avatarmusti dedi: Joystick & Gamepad - PC Oyun Kolu - n11 Joystick & Gamepad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Joystick & Gamepad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com ben de şunu almayı düşünüyorum bunla xbox gamepad kablolu arasında kaldım valla Genişletmek için tıkla... Kontorland almayın. Malzeme kalitesinin kötü olduğu belli zaten.
avatarmusti Kilopat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #5 Cortana12 dedi: Kontorland almayın. Malzeme kalitesinin kötü olduğu belli zaten. Genişletmek için tıkla... Kullandınız mı? Biri inceleme videosu çekmiş ve yorumlar genelde iyi ve 2 yıl garantisi var.
Cortana12 dedi: Kontorland almayın. Malzeme kalitesinin kötü olduğu belli zaten. Genişletmek için tıkla... Kullandınız mı? Biri inceleme videosu çekmiş ve yorumlar genelde iyi ve 2 yıl garantisi var.
Cortana12 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 1.015 Çözümler 2 28 Ekim 2020 #6 avatarmusti dedi: Kullandınız mı? Biri inceleme videosu çekmiş ve yorumlar genelde iyi ve 2 yıl garantisi var. Genişletmek için tıkla... Kullanmadım. O fiyata Xbox kontrolörü almak daha mantıklı.
avatarmusti dedi: Kullandınız mı? Biri inceleme videosu çekmiş ve yorumlar genelde iyi ve 2 yıl garantisi var. Genişletmek için tıkla... Kullanmadım. O fiyata Xbox kontrolörü almak daha mantıklı.
avatarmusti Kilopat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #7 Cortana12 dedi: Kullanmadım. O fiyata Xbox kontrolörü almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Onun trigger tuşları yaylı değil hissiyat olarak bayağı kötü.
Cortana12 dedi: Kullanmadım. O fiyata Xbox kontrolörü almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Onun trigger tuşları yaylı değil hissiyat olarak bayağı kötü.
Cortana12 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 1.015 Çözümler 2 28 Ekim 2020 #8 avatarmusti dedi: Onun trigger tuşları yaylı değil hissiyat olarak bayağı kötü. Genişletmek için tıkla... Ne? Kullandınız mı?
avatarmusti dedi: Onun trigger tuşları yaylı değil hissiyat olarak bayağı kötü. Genişletmek için tıkla... Ne? Kullandınız mı?
avatarmusti Kilopat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #9 Cortana12 dedi: Ne? Kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yayli değil tuş gibi tetik hissiyati yok
Cortana12 dedi: Ne? Kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yayli değil tuş gibi tetik hissiyati yok
E EREN EMİRHAN ŞAHİN Femtopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 38 28 Ekim 2020 #10 avatarmusti dedi: Joystick & Gamepad - PC Oyun Kolu - n11 Joystick & Gamepad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Joystick & Gamepad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Ben de şunu almayı düşünüyorum bunla Xbox Gamepad kablolu arasında kaldım vallahi. Genişletmek için tıkla... Xbox link atar mısınız bir tane gördüm 135 TL'ye ama o gerçek değil sanırım siz bir de link atar mısınız.
avatarmusti dedi: Joystick & Gamepad - PC Oyun Kolu - n11 Joystick & Gamepad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Joystick & Gamepad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Ben de şunu almayı düşünüyorum bunla Xbox Gamepad kablolu arasında kaldım vallahi. Genişletmek için tıkla... Xbox link atar mısınız bir tane gördüm 135 TL'ye ama o gerçek değil sanırım siz bir de link atar mısınız.