MYZA Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 446 Çözümler 2 28 Ekim 2020 #11 Bu gamepadler ile F1 oyunu oynanabilir mi? Joystickler hassas mıdır, yoksa tuş gibi belli bir seviyede tuşa basar gibi mi işlev görüyor. Bilginiz var mı?
Bu gamepadler ile F1 oyunu oynanabilir mi? Joystickler hassas mıdır, yoksa tuş gibi belli bir seviyede tuşa basar gibi mi işlev görüyor. Bilginiz var mı?
avatarmusti Kilopat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #12 EREN EMİRHAN ŞAHİN dedi: Xbox link atar mısınız bir tane gördüm 135 TL'ye ama o gerçek değil sanırım siz bir de link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Şu an orijinal kablolu Gamepad bulamazsın onların hepsi replika benim de atacağım o zaten ve triggerları yaylı değil.
EREN EMİRHAN ŞAHİN dedi: Xbox link atar mısınız bir tane gördüm 135 TL'ye ama o gerçek değil sanırım siz bir de link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Şu an orijinal kablolu Gamepad bulamazsın onların hepsi replika benim de atacağım o zaten ve triggerları yaylı değil.