120 TL PWM'li Fan Önerisi

Cfm değerleri nasıl acaba ? Kaç pin girişi

Nanokatalog dan Arctic fan bakabilirsiniz.

Cfm değerleri nasıl acaba ? Kaç pin girişi
Akasa Vegas X7 41.9 CFM Akasa Vegas AR7 35.2CFM'ye varan hava akışı diye belirtilmiş sitelerde. İkiside 3pin ancak ben anakarttan istediğim RPM'e ayarlayabiliyorum. Akasa Viper R 109.5 CFM diye gösteriyor ayrıca.

Son düzenleme:
Hocam bu fanı çok beğendiğimi söyleyebilirim. Arctic F12 hem pwm hem de 74 cfm olması çok iyi. O kadar araştırdım ama hiç denk gelmemiştim buna çok teşekkür ederim. Thermaltake den vazgeçtim. Bunu sipariş vericem. Yalnız hepsiburada.com da satıcı oyuncu sistemi diye geçiyor. Bu bir sıkıntı oluşturur mu. Yani bu ürünü hepsiburada satmıyor mu?
Akasa Vegas X7 41.9 CFM Akasa Vegas AR7 35.2CFM'ye varan hava akışı diye belirtilmiş sitelerde. İkiside 3pin ancak ben anakarttan istediğim RPM'e ayarlayabiliyorum. Akasa Viper R 109.5 CFM diye gösteriyor ayrıca.
3 pin fanın hızı sabit değil mi? Hep en yüksek devirde çalışır diye biliyorum. Nasıl ayarlıyorsunuz hızını hocam? Ben 4 pin olunca PWM oluyor ve anakart kendisi sıcaklığa göre hızını ayarlıyor diye biliyorum. 3 pin hız sabit biliyorum. O yüzden fan araştırırken hep 4 pinli olanlara baktım.

Son düzenleme:
Ben de öyle biliyordum ancak dediğim gibi anakartımdaki yazılım sayesinde istediğim gibi ayarlayabiliyorum.Sanırım sadece molex girşiyle olanlar sabit.

Arctic F12 Fanı bugün sipariş ettim Hepsiburada'dan. İnşallah soğumaya etki eder memnun kalırım.

3-pin'de PWM yok DC mode var. Yani voltaj kontorlü ile ayarlayabiliyorsun. Verdiğin gücü kısıyorsun yani. O yüzden PWM kadar esnek hız aralığın olmuyor tabi.

Nanokatalog'da Artric fanların nerdeyse hepsi Yurtdışından getiriliyor. O yüzden 20-30 günde geliyor. Arkadaşın tercihi tabi ama 20 TL içinde Yurtdışından 20-30 günde gelmesine gerek yok bence .

Nanokatalog'da Artric fanların nerdeyse hepsi Yurtdışından getiriliyor. O yüzden 20-30 günde geliyor. Arkadaşın tercihi tabi ama 20 TL içinde Yurtdışından 20-30 günde gelmesine gerek yok bence .
Aradaki fark 40 lira neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…