Akın Açıkgöz Kilopat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 655 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2019 #1 GeT ile alacağım. Satan arkadaş kapalı kutu olduğunu ve güvenlik bandının açılmadığını söylüyor. Fiyatın gayet iyi olduğunu gördüğüm için direkt anlaştık. Henüz almadım sizce almalı mıyım?
GeT ile alacağım. Satan arkadaş kapalı kutu olduğunu ve güvenlik bandının açılmadığını söylüyor. Fiyatın gayet iyi olduğunu gördüğüm için direkt anlaştık. Henüz almadım sizce almalı mıyım?
PODOLOG Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 1.106 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Kocaeli izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşirelik 30 Nisan 2019 #2 Alabilirsin. O fiyat bandında harika bir mouse. Bende 139₺'ye almıştım.
Doğukan Seyfi Megapat Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 400 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2019 #3 Ben de 135 TL'ye aldım kapalı kutu. Lâkin ben gidip elden almıştım. GeT onaylamadan önce iyice kontrol etmenizi öneririm.
Ben de 135 TL'ye aldım kapalı kutu. Lâkin ben gidip elden almıştım. GeT onaylamadan önce iyice kontrol etmenizi öneririm.
Akın Açıkgöz Kilopat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 655 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2019 #4 Doğukan Seyfi dedi: Ben de 135 TL'ye aldım kapalı kutu. Lâkin ben gidip elden almıştım. GeT onaylamadan önce iyice kontrol etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Farklı şehirden olduğumuz için böyle bir şansım yok.
Doğukan Seyfi dedi: Ben de 135 TL'ye aldım kapalı kutu. Lâkin ben gidip elden almıştım. GeT onaylamadan önce iyice kontrol etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Farklı şehirden olduğumuz için böyle bir şansım yok.