120 TL'ye Kulaklık Önerileri

Konuyu baya hortlattım gibi ama bu kulaklık tam fiyatıma uygun daha pahalısını alabileceğimi sanmıyorum. Kaç ay veya yıl kullandınız? Memnun oldunuz mu? Uzun süre kullanılabiliyor mu? Ne kadar terleme yapıyor? Gözlük ile çok sıkıntı çıkacağını düşünüyor musunuz? şeklinde bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.

Konuyu baya hortlattım gibi ama bu kulaklık tam fiyatıma uygun daha pahalısını alabileceğimi sanmıyorum. Kaç ay veya yıl kullandınız? Memnun oldunuz mu? Uzun süre kullanılabiliyor mu? Ne kadar terleme yapıyor? Gözlük ile çok sıkıntı çıkacağını düşünüyor musunuz? şeklinde bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.
Kulaklığı 2015 Mayıs ayının sonlarına doğru satın aldım. Şu an bu yazıyı yazarken de kulaklık kafamda hala çalışıyor güzel bir şekilde. Tek sorunu kulaklığı katlerken fazla çekiştirdiğim için mikrofon kablosu bozuldu ve 2 aydır mikrofonunu kullanamıyorum.
Terleme konusuna gelecek olursak, ben mersinde yaşıyorum ve bildiğiniz gibi mersin yazları çok nemli bir şehir oluyor. :) Yani yazları terletme yapıyor ama hiç rahatsız olmadım takmaya devam etim.
Yaklaşık 5 aydır gözlük takıyorum ve bu güne kadar gözlükle bir sorun çıkardığını hissetmedim.
Steel Series'in uygun ama güzel bir kulaklığı. Bana göre fiyatının hakkını sonuna kadar veriyor. Dediğim gibi 2 yıl olmuş hala oyun oynarken, müzik dinlerken hatta bas ve elektro gitar kayıtlarımda kullanıyorum son derece güzel bir ses kalitesi var.
Ve son olarak kulaklarınız biraz büyük ise sizi rahatsız edecektir çünkü büyük bir kulaklık değil. Benim kulak memem hariç kulaklarımı kapatıyor ve bir rahatsızlık hissetmiyorum.
Tavsiye ederim. (y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı