JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #11 Cem 08 dedi: Hocam bu çıktı ne diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 100 MBPS Fiber hattınız var hocam güzel ama port yok port açtırmanız lazım ben onu bilmiyorum ama.
Cem 08 dedi: Hocam bu çıktı ne diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 100 MBPS Fiber hattınız var hocam güzel ama port yok port açtırmanız lazım ben onu bilmiyorum ama.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.919 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #12 Cem 08 dedi: Hocam bu çıktı ne diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Süper hocam bence Millenicom kullanıyorum CC473E52 referans kodumla 1 ay ücretsiz internet kazanabilirsiniz.
Cem 08 dedi: Hocam bu çıktı ne diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Süper hocam bence Millenicom kullanıyorum CC473E52 referans kodumla 1 ay ücretsiz internet kazanabilirsiniz.
Efe Ozer Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #13 Bildiğim kadarıyla 99TL'ye TurkNet altyapınızın yettiği kadar internet veriyor. Ama ben operatörümü değiştirmek istemiyorum derseniz Turkcell kendi sitesinde kampanyalar kısmından ucuza internet paketleri sunabiliyor bir göz atın derim.
Bildiğim kadarıyla 99TL'ye TurkNet altyapınızın yettiği kadar internet veriyor. Ama ben operatörümü değiştirmek istemiyorum derseniz Turkcell kendi sitesinde kampanyalar kısmından ucuza internet paketleri sunabiliyor bir göz atın derim.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.919 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #14 Efe Ozer dedi: Bildiğim kadarıyla 99TL'ye TurkNet altyapınızın yettiği kadar internet veriyor. Genişletmek için tıkla... Bilmediğiniz kadarıyla kendi altyapısın da 139,90 TL.
Efe Ozer dedi: Bildiğim kadarıyla 99TL'ye TurkNet altyapınızın yettiği kadar internet veriyor. Genişletmek için tıkla... Bilmediğiniz kadarıyla kendi altyapısın da 139,90 TL.
C Cem 08 Decapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #15 JakerT4 dedi: 100 Mbps fiber hattınız var hocam güzel ama port yok port açtırmanız lazım ben onu bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Hocam port önemli mi çok benim tek isteğim oyun oynarken internet sıkıntısı çekmemek şu anki internetle hiç oynayamıyorum çünkü.
JakerT4 dedi: 100 Mbps fiber hattınız var hocam güzel ama port yok port açtırmanız lazım ben onu bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Hocam port önemli mi çok benim tek isteğim oyun oynarken internet sıkıntısı çekmemek şu anki internetle hiç oynayamıyorum çünkü.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #16 Cem 08 dedi: Hocam port önemli mi çok benim tek isteğim oyun oynarken internet sıkıntısı çekmemek şu anki internetle hiç oynayamıyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Port olmazsa internet bağlayamazsınız hocam.
Cem 08 dedi: Hocam port önemli mi çok benim tek isteğim oyun oynarken internet sıkıntısı çekmemek şu anki internetle hiç oynayamıyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Port olmazsa internet bağlayamazsınız hocam.
C Cem 08 Decapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #17 JakerT4 dedi: Port olmazsa internet bağlayamazsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Şu anki interneti nasıl bağlıyorum dediğiniz port markaların kendine ait portları mı?
JakerT4 dedi: Port olmazsa internet bağlayamazsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Şu anki interneti nasıl bağlıyorum dediğiniz port markaların kendine ait portları mı?
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #18 Cem 08 dedi: Şu anki interneti nasıl bağlıyorum dediğiniz port markaların kendine ait portları mı? Genişletmek için tıkla... Boş port varsa sizi internete bağlayabilirler ama port kalmamışsa bağlayamazlar.
Cem 08 dedi: Şu anki interneti nasıl bağlıyorum dediğiniz port markaların kendine ait portları mı? Genişletmek için tıkla... Boş port varsa sizi internete bağlayabilirler ama port kalmamışsa bağlayamazlar.
C Cem 08 Decapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #19 JakerT4 dedi: Boş port varsa sizi internete bağlayabilirler ama port kalmamışsa bağlayamazlar. Genişletmek için tıkla... Hocam durumu anlamdım benim ne yapmam lazım yani bu portlar markaya ait portlar mı?
JakerT4 dedi: Boş port varsa sizi internete bağlayabilirler ama port kalmamışsa bağlayamazlar. Genişletmek için tıkla... Hocam durumu anlamdım benim ne yapmam lazım yani bu portlar markaya ait portlar mı?
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #20 Cem 08 dedi: Hocam durumu anlamdım benim ne yapmam lazım yani bu portlar markaya ait portlar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam port açtırma konusunda bilgiye sahip değilim ama 444 1 444 arayarak port açtırma talebinde bulunabilirsiniz.
Cem 08 dedi: Hocam durumu anlamdım benim ne yapmam lazım yani bu portlar markaya ait portlar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam port açtırma konusunda bilgiye sahip değilim ama 444 1 444 arayarak port açtırma talebinde bulunabilirsiniz.