sisperdesi
Hectopat
Daha fazla
Technopat sistem toplama rehberinde bu sekilde toplamislardi pc toplamadan anlamam beni goturucek bir urun oldugunu dusunuyorum uslubunuza da dikkatedin. Bu topladigim sistemde idare eder mi beni eder ogrenciyiz zor bela bu kadar para cikarabildim webdenal da saolsun biraz daha yardimci oldu fiyat konusundaRamler 2400 mhz anakartın desteklediği mhz 2133 yani ramler 2400 mhz değil 2133 mhz çalışacak.
Ben olsam aynı paraya madem intel yapmayacaksın; A10-7890k (AMD'nin en son apusudur x4 760k-r7 250 gücündedir) güçünün üstünde atlon x4 860k-r7 260x yapardım krallar gibide oynardım bu APU merakınızı bir anlamadım.
Ha! paran yoktur git 500 TL al APU'nu ama güzel kardeşim 1300 TL sistem diziyorsun ne alaka APU...
Al sana sistem aynı fiyata senin o aldığın APU'dan daha performanslı daha güçlü senin APU'nu tokat manyağı yapar. Aldığın APU'nun üst modelindende iyi. A10-7870k almışsın bide Al bu sistem A10-7890k'dan da iyi;
- AMD Athlon II X4 860K 3.7GHz 4 MB FM2+ İşlemci
- MSI A68HM-E33 V2 AMD A68M 2133Mhz(OC) DDR3 mATX Anakart
- Kingston DDR3 8GB HyperX Savage RED 1600MHz CL9 PC Ram (HX316C9SR/8)
- Sapphire R7 250X GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
- Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5
- Aerocool GT Black Edition 500W, 2x USB 2.0, 12cm Egzoz Fanlı, SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-GT-500)
- Toplam : 1324 TL Getir bütün APU'ları tokat manyağı yapsın. Yok ille APU ne varsa bu APU'da anlamadım ki.
Haklısınız yanılmışım APU sistemi alınız lütfen benim önerdiğim sisteme tekrar baktım tüm parçalar uyumsuz lütfen APU'yu tercih edin. APU fiyat/performans olarak benim sistemimden daha iyidir. Hemde öğrencisiniz gerek yok ekran+işlemci ayrı ayrı almaya. Hem benim sistemim hem uyumsuz hem 50 TL fazlaymış öğrencisiniz sonuçta 50 TL büyük bir mebla sizin için doğrudur. O 50 ile 1 aylık döner yersiniz ama o 50 TL Pc yatırım yapar sonradan pişman olmamak olur mu öyle şey. Kısaca APU alın beyefendi lütfen alın. Özellikle o ramleri ve anakartı birlikte alın umrarım yanmaz sisteminiz çünkü sürekli overclock yapacaksınız kolay gelsin...Technopat sistem toplama rehberinde bu sekilde toplamislardi pc toplamadan anlamam beni goturucek bir urun oldugunu dusunuyorum uslubunuza da dikkatedin. Bu topladigim sistemde idare eder mi beni eder ogrenciyiz zor bela bu kadar para cikarabildim webdenal da saolsun biraz daha yardimci oldu fiyat konusunda
Zen APU beklenmeli.Haklısınız yanılmışım APU sistemi alınız lütfen benim önerdiğim sisteme tekrar baktım tüm parçalar uyumsuz lütfen APU'yu tercih edin. APU fiyat/performans olarak benim sistemimden daha iyidir. Hemde öğrencisiniz gerek yok ekran+işlemci ayrı ayrı almaya. Hem benim sistemim hem uyumsuz hem 50 TL fazlaymış öğrencisiniz sonuçta 50 TL büyük bir mebla sizin için doğrudur. O 50 ile 1 aylık döner yersiniz ama o 50 TL Pc yatırım yapar sonradan pişman olmamak olur mu öyle şey. Kısaca APU alın beyefendi lütfen alın. Özellikle o ramleri ve anakartı birlikte alın umrarım yanmaz kolay gelsin...
Yok hocam adam öğrenci hemen alsın bence böyle fiyat/performans süper APU'yu nerden bulcak bir daha.Zen APU beklenmeli.
Hocam sakin birazcık adam bilmiyo sen onu bilgilendirmek yerine aşağılıyosun yapma lütfen azcık sakin.Haklısınız yanılmışım APU sistemi alınız lütfen benim önerdiğim sisteme tekrar baktım tüm parçalar uyumsuz lütfen APU'yu tercih edin. APU fiyat/performans olarak benim sistemimden daha iyidir. Hemde öğrencisiniz gerek yok ekran+işlemci ayrı ayrı almaya. Hem benim sistemim hem uyumsuz hem 50 TL fazlaymış öğrencisiniz sonuçta 50 TL büyük bir mebla sizin için doğrudur. O 50 ile 1 aylık döner yersiniz ama o 50 TL Pc yatırım yapar sonradan pişman olmamak olur mu öyle şey. Kısaca APU alın beyefendi lütfen alın. Özellikle o ramleri ve anakartı birlikte alın umrarım yanmaz sisteminiz çünkü sürekli overclock yapacaksınız kolay gelsin...
Evet neyse haklısın. Sistem 1324 TL olmuş. O kasayı çıkarıp bunu alırsanız 1250 TL oluyor.Hocam sakin birazcık adam bilmiyo sen onu bilgilendirmek yerine aşağılıyosun yapma lütfen azcık sakin.
Merhaba ben bu sistemi alsam param olunca güzel bir ekran kartı taksam mesela gtx750ti olur mu acaba teşekkürler.Ramler 2400 mhz anakartın desteklediği mhz 2133 yani ramler 2400 mhz değil 2133 mhz çalışacak.
Ben olsam aynı paraya madem intel yapmayacaksın; A10-7890k (AMD'nin en son apusudur x4 760k-r7 250 gücündedir) güçünün üstünde atlon x4 860k-r7 260x yapardım krallar gibide oynardım bu APU merakınızı bir anlamadım.
Ha! paran yoktur git 500 TL al APU'nu ama güzel kardeşim 1300 TL sistem diziyorsun ne alaka APU...
Al sana sistem aynı fiyata senin o aldığın APU'dan daha performanslı daha güçlü senin APU'nu tokat manyağı yapar. Aldığın APU'nun üst modelindende iyi. A10-7870k almışsın bide Al bu sistem A10-7890k'dan da iyi;
- AMD Athlon II X4 860K 3.7GHz 4 MB FM2+ İşlemci
- MSI A68HM-E33 V2 AMD A68M 2133Mhz(OC) DDR3 mATX Anakart
- Kingston DDR3 8GB HyperX Savage RED 1600MHz CL9 PC Ram (HX316C9SR/8)
- Sapphire R7 250X GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
- Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5
- Aerocool GT Black Edition 500W, 2x USB 2.0, 12cm Egzoz Fanlı, SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-GT-500)
- Toplam : 1324 TL Getir bütün APU'ları tokat manyağı yapsın. Yok ille APU ne varsa bu APU'da anlamadım ki.