1200 1300 TL Sistem Toplama

sisperdesi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar sistem toplicam. Boyle bi kombinasyon yaptim. Tavsiyelerinizi bekliyorum ya da bu Intel falan demis ama ben bu fiyat aralığında Intel toplayamadim. Bu fiyattan daha ucuza olursa daha makbul olur. Monitor dahil degil. Bu fiyata TV'den goruntu alicam.

Sistemimi topladim yarin kargoya verilicek

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-10-12-18-57-50-008.jpeg
    100,9 KB · Görüntüleme: 112
Ramler 2400 mhz anakartın desteklediği mhz 2133 yani ramler 2400 mhz değil 2133 mhz çalışacak.

Ben olsam aynı paraya madem intel yapmayacaksın; A10-7890k (AMD'nin en son apusudur x4 760k-r7 250 gücündedir) güçünün üstünde atlon x4 860k-r7 260x yapardım krallar gibide oynardım bu APU merakınızı bir anlamadım.

Ha! paran yoktur git 500 TL al APU'nu ama güzel kardeşim 1300 TL sistem diziyorsun ne alaka APU...

Al sana sistem aynı fiyata senin o aldığın APU'dan daha performanslı daha güçlü senin APU'nu tokat manyağı yapar. Aldığın APU'nun üst modelindende iyi. A10-7870k almışsın bide Al bu sistem A10-7890k'dan da iyi;

Son düzenleme:
Technopat sistem toplama rehberinde bu sekilde toplamislardi pc toplamadan anlamam beni goturucek bir urun oldugunu dusunuyorum uslubunuza da dikkatedin. Bu topladigim sistemde idare eder mi beni eder ogrenciyiz zor bela bu kadar para cikarabildim webdenal da saolsun biraz daha yardimci oldu fiyat konusunda

Haklısınız yanılmışım APU sistemi alınız lütfen benim önerdiğim sisteme tekrar baktım tüm parçalar uyumsuz lütfen APU'yu tercih edin. APU fiyat/performans olarak benim sistemimden daha iyidir. Hemde öğrencisiniz gerek yok ekran+işlemci ayrı ayrı almaya. Hem benim sistemim hem uyumsuz hem 50 TL fazlaymış öğrencisiniz sonuçta 50 TL büyük bir mebla sizin için doğrudur. O 50 ile 1 aylık döner yersiniz ama o 50 TL Pc yatırım yapar sonradan pişman olmamak olur mu öyle şey. Kısaca APU alın beyefendi lütfen alın. Özellikle o ramleri ve anakartı birlikte alın umrarım yanmaz sisteminiz çünkü sürekli overclock yapacaksınız kolay gelsin...

Son düzenleme:
Zen APU beklenmeli.

Hocam sakin birazcık adam bilmiyo sen onu bilgilendirmek yerine aşağılıyosun yapma lütfen azcık sakin.

Merhaba ben bu sistemi alsam param olunca güzel bir ekran kartı taksam mesela gtx750ti olur mu acaba teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…