Dostlar, bana 1200-1300 TL her şey dahil( kulaklık, mouse, klavye, mouse pad) ekipman önerir misiniz? Aşırı profesyonel olmalarına gerek yok oyun oynatsın ve hemen bozulmasın yeter. Eğer değecekse fiyat biraz aşılabilir. Trendyol'dan olursa daha iyi olur.
GameBooster G76K Attack Rainbow Aydınlatmalı Semi-Mechanical en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
GameBooster G76K Attack Rainbow Aydınlatmalı Semi-Mechanical en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Attığınız klavye kötü bir klavye. DK61SE veya T68Se gibi klavyeler kat kat daha iyidir. Arkadaşın attığı ekipmanlarda sorun yok. Bu bütçede en iyi alınabilecek olanlar zaten.
Attığınız klavye kötü bir klavye. DK61SE veya T68Se gibi klavyeler kat kat daha iyidir. Arkadaşın attığı ekipmanlarda sorun yok. Bu bütçede en iyi alınabilecek olanlar zaten.
Hocam DK61SE gibi klavyelerin yanında kötü kalıyor. Siz bana iyi yanlarını sayar mısınız? Attığınız klavye mekanik hisli ben ise burada mekanik klavye diyorum.