ragexexd Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 Tutuş şeklim fingertip. Şu anda kullandığım mouse G300s boyutunu beğeniyorum o büyüklükte ya da çok daha az büyük tipte mouse önerinizi bekliyorum.
Tutuş şeklim fingertip. Şu anda kullandığım mouse G300s boyutunu beğeniyorum o büyüklükte ya da çok daha az büyük tipte mouse önerinizi bekliyorum.
E emrre.exe Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 516 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #2 Amazon.com.tr
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.431 Makaleler 3 Çözümler 20 23 Haziran 2024 #3 ragexexd dedi: Tutuş şeklim fingertip. Şu anda kullandığım mouse G300s boyutunu beğeniyorum o büyüklükte ya da çok daha az büyük tipte mouse önerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Haste diyecektim fingertip miş. El boyutunuzu ölçüverin. emrre.exe dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Fingertip e uygun değil.
ragexexd dedi: Tutuş şeklim fingertip. Şu anda kullandığım mouse G300s boyutunu beğeniyorum o büyüklükte ya da çok daha az büyük tipte mouse önerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Haste diyecektim fingertip miş. El boyutunuzu ölçüverin. emrre.exe dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Fingertip e uygun değil.
ragexexd Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #4 belirsizz dedi: Haste diyecektim fingertip miş. El boyutunuzu ölçüverin. Fingertip e uygun değil. Genişletmek için tıkla... uzunlamasına mı ölçeyim
belirsizz dedi: Haste diyecektim fingertip miş. El boyutunuzu ölçüverin. Fingertip e uygun değil. Genişletmek için tıkla... uzunlamasına mı ölçeyim
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.431 Makaleler 3 Çözümler 20 23 Haziran 2024 #5 ragexexd dedi: Uzunlamasına mı ölçeyim. Genişletmek için tıkla... Hem uzunlamasına hem de yanlamasına.
ragexexd dedi: Uzunlamasına mı ölçeyim. Genişletmek için tıkla... Hem uzunlamasına hem de yanlamasına.
E emrre.exe Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 516 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #6 belirsizz dedi: Haste diyecektim fingertip miş. El boyutunuzu ölçüverin. Fingertip e uygun değil. Genişletmek için tıkla... RAZER Cobra Wired Gaming Mouse: 58g Lightweight Design, RGB Lighting with Underglow, 8500 DPI - Fiyatı, Yorumları RAZER Cobra Wired Gaming Mouse: 58g Lightweight Design, RGB Lighting with Underglow, 8500 DPI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu nasıl ?
belirsizz dedi: Haste diyecektim fingertip miş. El boyutunuzu ölçüverin. Fingertip e uygun değil. Genişletmek için tıkla... RAZER Cobra Wired Gaming Mouse: 58g Lightweight Design, RGB Lighting with Underglow, 8500 DPI - Fiyatı, Yorumları RAZER Cobra Wired Gaming Mouse: 58g Lightweight Design, RGB Lighting with Underglow, 8500 DPI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu nasıl ?
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.431 Makaleler 3 Çözümler 20 23 Haziran 2024 #7 emrre.exe dedi: RAZER Cobra Wired Gaming Mouse: 58g Lightweight Design, RGB Lighting with Underglow, 8500 DPI - Fiyatı, Yorumları RAZER Cobra Wired Gaming Mouse: 58g Lightweight Design, RGB Lighting with Underglow, 8500 DPI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu nasıl? Genişletmek için tıkla... El boyutu orta ve küçük ise olur arkadaşa.Boyut gelsin de ona göre.
emrre.exe dedi: RAZER Cobra Wired Gaming Mouse: 58g Lightweight Design, RGB Lighting with Underglow, 8500 DPI - Fiyatı, Yorumları RAZER Cobra Wired Gaming Mouse: 58g Lightweight Design, RGB Lighting with Underglow, 8500 DPI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu nasıl? Genişletmek için tıkla... El boyutu orta ve küçük ise olur arkadaşa.Boyut gelsin de ona göre.
ragexexd Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #8 belirsizz dedi: Hem uzunlamasına hem de yanlamasına. Genişletmek için tıkla... uzunlamasına 19 yanlamasına 9 cm
belirsizz dedi: Hem uzunlamasına hem de yanlamasına. Genişletmek için tıkla... uzunlamasına 19 yanlamasına 9 cm
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.431 Makaleler 3 Çözümler 20 23 Haziran 2024 #9 ragexexd dedi: Uzunlamasına 19 yanlamasına 9 cm. Genişletmek için tıkla... SS Prime bak hem bütçeyi zorlamamış olursun.
ragexexd dedi: Uzunlamasına 19 yanlamasına 9 cm. Genişletmek için tıkla... SS Prime bak hem bütçeyi zorlamamış olursun.
ragexexd Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #10 belirsizz dedi: El boyutu orta ve küçük ise olur arkadaşa.Boyut gelsin de ona göre. Genişletmek için tıkla... ya zaten mouseun tamamını kavramıyorum avuç içiyle mouseun arasında boşluk kalıyor belirsizz dedi: SS Prime bak hem bütçeyi zorlamamış olursun. Genişletmek için tıkla... prime+ incelemiştim de dpinin alltaki butondan değiştirilmesi beni bir tık sinir etmişti onun dışında optik kalitesi nasıldır
belirsizz dedi: El boyutu orta ve küçük ise olur arkadaşa.Boyut gelsin de ona göre. Genişletmek için tıkla... ya zaten mouseun tamamını kavramıyorum avuç içiyle mouseun arasında boşluk kalıyor belirsizz dedi: SS Prime bak hem bütçeyi zorlamamış olursun. Genişletmek için tıkla... prime+ incelemiştim de dpinin alltaki butondan değiştirilmesi beni bir tık sinir etmişti onun dışında optik kalitesi nasıldır