kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.835 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #21 emin38 dedi: Sıkıntı yok hocam ya idarelik alacağım zaten monitör alıyorum laptopa o yüzden lazım. Bir süre götürse sıkıntı olmaz. Başka önerisi olan varsa yazabilir. Hocam bunlar İngilizceymiş fark etmedim Türkçe olanı yok mu? Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarindan klavye dilini Türkçe olarak ayarlayınca Türkçe kullabilabiliyor hocam. Problem etmeyin Ingilizce olmasini.
emin38 dedi: Sıkıntı yok hocam ya idarelik alacağım zaten monitör alıyorum laptopa o yüzden lazım. Bir süre götürse sıkıntı olmaz. Başka önerisi olan varsa yazabilir. Hocam bunlar İngilizceymiş fark etmedim Türkçe olanı yok mu? Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarindan klavye dilini Türkçe olarak ayarlayınca Türkçe kullabilabiliyor hocam. Problem etmeyin Ingilizce olmasini.
emin38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.091 9 Eylül 2025 #22 kxy dedi: Windows ayarlarindan klavye dilini Türkçe olarak ayarlayınca Türkçe kullabilabiliyor hocam. Problem etmeyin ıngilizce olmasini. Genişletmek için tıkla... Hocam red ile yellow farkı nedir basış hissiyatı bakımından FPS oyunları oynuyorum artı olarak kod yazıyorum.
kxy dedi: Windows ayarlarindan klavye dilini Türkçe olarak ayarlayınca Türkçe kullabilabiliyor hocam. Problem etmeyin ıngilizce olmasini. Genişletmek için tıkla... Hocam red ile yellow farkı nedir basış hissiyatı bakımından FPS oyunları oynuyorum artı olarak kod yazıyorum.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.835 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #23 emin38 dedi: Hocam red ile yellow farkı nedir basış hissiyatı bakımından FPS oyunları oynuyorum artı olarak kod yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Nerdeyse farklari yok, yellow bana gore hissiyat olarak daha iyi.
emin38 dedi: Hocam red ile yellow farkı nedir basış hissiyatı bakımından FPS oyunları oynuyorum artı olarak kod yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Nerdeyse farklari yok, yellow bana gore hissiyat olarak daha iyi.
emin38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.091 9 Eylül 2025 #24 kxy dedi: Neredeyse farklari yok, yellow bana gore hissiyat olarak daha iyi. Genişletmek için tıkla... Havit Gamenote KB884l nasıl hocam
kxy dedi: Neredeyse farklari yok, yellow bana gore hissiyat olarak daha iyi. Genişletmek için tıkla... Havit Gamenote KB884l nasıl hocam
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.835 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #25 emin38 dedi: Havit Gamenote KB884l nasıl hocam Genişletmek için tıkla... Fiyatini haketmiyor.
C Cerduga Centipat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #26 kxy dedi: Fiyatini haketmiyor. Genişletmek için tıkla... 10dk sonra 1300TL ye satılacak. O fiyat da mı fazla sizce?
kxy dedi: Fiyatini haketmiyor. Genişletmek için tıkla... 10dk sonra 1300TL ye satılacak. O fiyat da mı fazla sizce?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.835 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #27 Cerduga dedi: 10dk sonra 1300TL ye satılacak. O fiyat da mı fazla sizce? Genişletmek için tıkla... Eğer RGB istiyorsan ve ekranda hosuna gittiyse alınabilir o fiyata. Kalite olarak Aigo daha iyi ancak. 1500 lirayada Royal Kludge R65 var.
Cerduga dedi: 10dk sonra 1300TL ye satılacak. O fiyat da mı fazla sizce? Genişletmek için tıkla... Eğer RGB istiyorsan ve ekranda hosuna gittiyse alınabilir o fiyata. Kalite olarak Aigo daha iyi ancak. 1500 lirayada Royal Kludge R65 var.
C Cerduga Centipat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #28 kxy dedi: Eğer RGB istiyorsan ve ekranda hosuna gittiyse alınabilir o fiyata. Kalite olarak Aigo daha iyi ancak. 1500 lirayada Royal Kludge R65 var. Genişletmek için tıkla... RGB Ekran hiçbiri önemli değil FP olarak bakıyorum F tuşları olması lazım o kadar
kxy dedi: Eğer RGB istiyorsan ve ekranda hosuna gittiyse alınabilir o fiyata. Kalite olarak Aigo daha iyi ancak. 1500 lirayada Royal Kludge R65 var. Genişletmek için tıkla... RGB Ekran hiçbiri önemli değil FP olarak bakıyorum F tuşları olması lazım o kadar
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.835 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #29 Cerduga dedi: RGB Ekran hiçbiri önemli değil FP olarak bakıyorum F tuşları olması lazım o kadar Genişletmek için tıkla... Aigo almaniz daha dogru. Fiyati şişik Havit'in ekran yuzunden. Kalite olarak ederi 1000-1200 lira en fazla.
Cerduga dedi: RGB Ekran hiçbiri önemli değil FP olarak bakıyorum F tuşları olması lazım o kadar Genişletmek için tıkla... Aigo almaniz daha dogru. Fiyati şişik Havit'in ekran yuzunden. Kalite olarak ederi 1000-1200 lira en fazla.
emin38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.091 9 Eylül 2025 #30 Cerduga dedi: RGB ekran hiçbiri önemli değil F/P olarak bakıyorum. F tuşları olması lazım o kadar. Genişletmek için tıkla... F tuşu ne oluyor.
Cerduga dedi: RGB ekran hiçbiri önemli değil F/P olarak bakıyorum. F tuşları olması lazım o kadar. Genişletmek için tıkla... F tuşu ne oluyor.