Berkay Uysal Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #1 Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Aklımda bu klavye var. Türkçe klavye olursa daha iyi olur ama fark etmez.
Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Aklımda bu klavye var. Türkçe klavye olursa daha iyi olur ama fark etmez.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 17 Temmuz 2024 #2 Berkay Uysal dedi: Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe aklımda bu klavye var. Türkçe klavye olursa daha iyi olur ama fark etmez. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Z11 almalısın. 340 TL'ye aldım canavar resmen.
Berkay Uysal dedi: Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe aklımda bu klavye var. Türkçe klavye olursa daha iyi olur ama fark etmez. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Z11 almalısın. 340 TL'ye aldım canavar resmen.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #3 Berkay Uysal dedi: Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe aklımda bu klavye var. Türkçe klavye olursa daha iyi olur ama fark etmez. Genişletmek için tıkla... İngilizce olması sorun olmazsa Redragon Z11 indirimdeydi. Boşa fazla para harcamamış olursun.
Berkay Uysal dedi: Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe aklımda bu klavye var. Türkçe klavye olursa daha iyi olur ama fark etmez. Genişletmek için tıkla... İngilizce olması sorun olmazsa Redragon Z11 indirimdeydi. Boşa fazla para harcamamış olursun.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 17 Temmuz 2024 #4 GucukBey dedi: İngilizce olması sorun olmazsa Redragon Z11 indirimdeydi. Boşa fazla para harcamamış olursun. Genişletmek için tıkla... Maalesef kalmadı o indirim. 50 dolar şu an çok pahalı.
GucukBey dedi: İngilizce olması sorun olmazsa Redragon Z11 indirimdeydi. Boşa fazla para harcamamış olursun. Genişletmek için tıkla... Maalesef kalmadı o indirim. 50 dolar şu an çok pahalı.
Berkay Uysal Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #5 belirsizz dedi: Kesinlikle Z11 almalısın. 340 TL'ye aldım canavar resmen. Genişletmek için tıkla... Z11e biraz baktım araştırdım herkes gayet iyi diyor. Ben de bunu almayı düşünüyorum ama beyaz gri renk seçeneği bulamadım şu an bakıyorum. Teşekkürler. belirsizz dedi: Kesinlikle Z11 almalısın. 340 TL'ye aldım canavar resmen. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum daha var. Z11 mi Z11t mi?
belirsizz dedi: Kesinlikle Z11 almalısın. 340 TL'ye aldım canavar resmen. Genişletmek için tıkla... Z11e biraz baktım araştırdım herkes gayet iyi diyor. Ben de bunu almayı düşünüyorum ama beyaz gri renk seçeneği bulamadım şu an bakıyorum. Teşekkürler. belirsizz dedi: Kesinlikle Z11 almalısın. 340 TL'ye aldım canavar resmen. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum daha var. Z11 mi Z11t mi?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 17 Temmuz 2024 #6 E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü - AliExpress dolarla 900 tl alınır.Sanırım rgb ve kasa farkı var.Işıkları monitöre vuruyormuş sanırım.
E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü - AliExpress dolarla 900 tl alınır.Sanırım rgb ve kasa farkı var.Işıkları monitöre vuruyormuş sanırım.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #7 Berkay Uysal dedi: Hocam bir sorum daha var. Z11 mi Z11t mi? Genişletmek için tıkla... Hangisini daha ucuza bukursan onu al. Çok minik farklar var.
Berkay Uysal dedi: Hocam bir sorum daha var. Z11 mi Z11t mi? Genişletmek için tıkla... Hangisini daha ucuza bukursan onu al. Çok minik farklar var.
Berkay Uysal Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #8 GucukBey dedi: Hangisini daha ucuza bukursan onu al. Çok minik farklar var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler.
GucukBey dedi: Hangisini daha ucuza bukursan onu al. Çok minik farklar var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #9 Berkay Uysal dedi: Tamamdır hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.