1200 DPI mouse önerisi

Bütçe
200

Enes557

Hectopat
Daha fazla  
Çok oyun oynayan biri değilimdir, osu ve krunker oynuyorum ve şu an kullandığım mouse 1200 DPI ondan dolayı alışkanlığımı bozmak istemiyorum 150-200TL kaliteli mouse önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok oyun oynayan biri değilimdir, osu ve krunker oynuyorum ve şu an kullandığım mouse 1200 DPI ondan dolayı alışkanlığımı bozmak istemiyorum 150-200TL kaliteli mouse önerir misiniz?
Performax Gamıng Xotran 8 Tuş Rgb Mouse 300 350 TLye kadar alabileceğin açık ara en kaliteli mouse bu. DPI ayarını ister uygulamadan full 1200e çekersin ister butonundan 1200de kullanırsın. Başka bakma bile.

Xotran G203'ten daha iyi hocam. G203 kötü bir mouse. Ayrıca MS108 aşırı ağır ve kötü sensöre sahip bir mouse yani para israfı.

Öyle amanın bir ışıklandırması olmasın, dediğim gibi çok fazla oyun oynayan biri değilim 1-2 yıl düzgünce idare edebilecek ve belirttiğim özelliklerde kaliteli bir mouse arıyorum.

Öyle amanın bir ışıklandırması olmasın, dediğim gibi çok fazla oyun oynayan biri değilim 1-2 yıl düzgünce idare edebilecek ve belirttiğim özelliklerde kaliteli bir mouse arıyorum.
Xotran'da RGB mevcut fakat istersen kapatabiliyorsun sanırım. veya tek renk ayarlar öyle kullanırsın. Bu fiyat bandına açık ara en iyisi Xotran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…