Biraz araştırma yaptım ve BlueForce Titan modelini buldum. Yaklaşık 1100 TL. 1500'e kadar çıkabilirim hani arada 500 lira fark var ama cidden değer dediğiniz modeller varsa önerirseniz sevinirim. BlueForce Titan modeline sıcak bakıyorum şimdilik. Şimdiden teşekkürler.
Biraz araştırma yaptım ve BlueForce Titan modelini buldum. Yaklaşık 1100 TL. 1500'e kadar çıkabilirim hani arada 500 lira fark var ama cidden değer dediğiniz modeller varsa önerirseniz sevinirim. BlueForce Titan modeline sıcak bakıyorum şimdilik. Şimdiden teşekkürler.
Benim verdiğim özeni çok nadir bulursunuz switchler Çin malı ya üretim kaynaklı bir sorun var ya da klavyeleri öyle benim şikayetlerim gibi birkaç kişinin daha şikayeti var.
Sarftech Leaven K550 İngilizce Q Klavye Led RGB Kablolu Siyah Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.