1200 Lira Hazır Masaüstü

Daha fazla  
Arkadaşlar sistem toplama olayı gerçekten birazcık masraflı. 1000-1200 TL hazır masaüstü alacağım da, anlamıyorum hiçbirini. Bazılarının işlemcisi i5 ama yanında 650M yazıyor. Ne demek onlar? 4 GB RAM'li alıp, sonra bir 4 daha takıp, bu sayede 8 GB yaparak en azından normal düzeyde oyunları açmak istiyorum. Nelere dikkat etmeliyi? Anakarttan tutun, power'a kadar her şey önemli değil mi? 4GB RAM'li(ileride 4 daha takıp 8 yapacağım) bir PC'yi alıp, Fifa 16 oynayabilir miyim? Normal ayarlarda GTA 5 falan hani ekran ayarlarını düşürüp açabilir miyim?

Toplama masraflı demişsinde masrafsızda toplayabilirsin toplama pahalı bilgisayar anlamına gelmiyor.

Bütçenin bir önemi yok toplama almak her zaman daha mantıklıdır.

Bütçenizi 1500 liraya kadar çıkartabilirseniz Gta V gibi oyunları en az medium gibi ayarlarda açarsınız kesinlikle hazır almayın 3000 lira değerindeki hazır kasa 1800 liralık toplama sistemden oyun performansı olarak en az 3 kat daha kötüdür çünkü hazır sistemlerde ekran kartı düşük tutulup bellek ve işlemci daha üst seviye kullanılıyor bu sayede bilgisayardan anlamayan kişiler aaa 16 gb belleği varmış gta v maksimum ayarlarda oynarım diyor ve minimumda oynayınca sanırım oyunda sorun var diyor

Hazır kasa ve toplama konusunu şöyle ele alalım 3000 TL'lik hazır bir kasada GTA V'i Medium-High arası açıyorsan 2000 TL'lik aldığın kasada bile Very High-High oynarsın.

Yanlış anlama dediğim şeyi seni kötülemek için söylemiyorum kesinlikle ama ikinci cümlende belirttiğin gibi anlamadığın için toplama yerine hazırın daha iyi olduğunu düşünüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…