1200 TL 2.el GTX 760 alınır mı?

Hocam başka ilden alın. Sahibinden alırken GeT olmasına dikkat edin. Ayrıca kargoya verirken görüntülü arayın, parayı kargoya verdikten sonra gönderin.
Haklısınız ama ekran kartının sıkıntılı olup olmadığını o şekilde nasıl anlayacağım ?
Eğer ekran kartında bir sıkıntı var ise nasıl sorun çıkmadan iade işlemi gerçekleştirebilirim ?

Haklısınız ama ekran kartının sıkıntılı olup olmadığını o şekilde nasıl anlayacağım ?
Birazda şans ama görüntülü arayıp canlı test olarak belki gösterebilir satıcı diye düşünüyorum.

Bu testlerde dikkat etmem gereken neler vardır ? Örnek ekran kartı sıcaklığı maksimum ne kadar olması gerekir ? Occt testini bilmiyorum. Bilgi konusunda biraz yardımcı olur musun ?
Sıcaklıklara dikkat edin, özellikle ekran kartı 76 dereceyi geçmemeli tabi kasanın hava akışına göre de değişiklik gösterecektir illa ki.

Sıcaklıklara dikkat edin, özellikle ekran kartı 76 dereceyi geçmemeli tabi kasanın hava akışına göre de değişiklik gösterecektir illa ki.
Kaç dakika furmak testine sokmalıyım vede ayarları nasıl olmalıdır ?

Kaç dakika furmak testine sokmalıyım vede ayarları nasıl olmalıdır ?
Yalan söylemek gibi olmasın ama Furmark ayarlarını cidden hatırlamıyorum, ama 10 dakikalık bir test yeterlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…