Egemen adlı Yöneticimiz konumu kapatıp bir daha konu açarsam hesabımın silineceğini belirtmiş. Bu sistem önerisi benim için değil arkadaşım için yardım istiyorum.
Sistem arkadaşıma toplananıcak. (Benim tarafımdan) Amacım çok konu açıp spam yapmak değil.
Merhaba değerli Tecnopat.com üyeleri , bir sistem toplamam gerekiyor. Amd tabanlı sistem olucak. Tereddütte kaldığım için sizden yardım istiyorum. Sistem sadece oyun için olucak. Crysis 3 ve Gta 4 gibi oyunları yüksek çözünürlükte oynatması lazım. Kendi çapımda böyle bir sistem topladım. Psu yeterlimi ekran kartı için bilmiyorum. Mönitör dahil değil. Bütçe:1200 TL
(LonelyHeart) Öncelikle size teşekkür ediyorum beni anladığınız ve tavsiyeniz için.Arkadaşımda internet olmadığı için kendi hesabımdan yardım istedim. Diğer yorum yapan arkadaşlarımıza diyecek söz bulamıyorum. Konuda neden arkadaşım için yazdığını belirttim.Konu tavsiye konusu yardım isteyenlere önyargı ve saygısızlık çerçevesinde cevaplar vermenize gerek yok belkide büyüğüne yaşını bilemem.
Ayrıca arkadaşım sistemini alabilecek veya toplayabilecek derecede bilgi sahibi olsaydı bu konuyu açmazdım.
Eğer baştan yazsaydın bu kadar büyümezdi arkadaşım Ramleri 1866Mhz yapman yeterli olacaktır. Sonrasında sistemi alabilirsiniz. Gayet düzgün bir sistem olmuş.
Eğer baştan yazsaydın bu kadar büyümezdi arkadaşım Ramleri 1866Mhz yapman yeterli olacaktır. Sonrasında sistemi alabilirsiniz. Gayet düzgün bir sistem olmuş.
Egemen adlı Yöneticimiz konumu kapatıp bir daha konu açarsam hesabımın silineceğini belirtmiş.
Bu sistem önerisi benim için değil arkadaşım için yardım istiyorum.
Sistem arkadaşıma toplananıcak.(Benim tarafımdan)
Amacım çok konu açıp spam yapmak değil.
Merhaba değerli Tecnopat.com üyeleri , bir sistem toplamam gerekiyor. Amd tabanlı sistem olucak. Tereddütte kaldığım için sizden yardım istiyorum. Sistem sadece oyun için olucak. Crysis 3 ve Gta 4 gibi oyunları yüksek çözünürlükte oynatması lazım. Kendi çapımda böyle bir sistem topladım. Psu yeterlimi ekran kartı için bilmiyorum. Mönitör dahil değil. Bütçe:1200 TL