1200 TL Android Telefon Tavsiyesi

yunusemre.yl

Kilopat
Makaleler
4
Yer
Denizli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16
i5 13500H
16GB Ram
RTX 4050(120W)
512GB SSD
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi
Şuan General Mobile GM5 Plus kullanıyorum. Batarya süresi cidden beni çıldırtıyor. GM5 Plus'u satıp yeni bir cihaz almak istiyorum. Benim için önemli olanlar malzeme kalitesi, pil ve güncelleme desteği. Ram en az 3 GB ve Hafıza 32 GB olursa iyi olur.

GM5 Plus modelinden C5 modeline geçilmez, ikisi de performans ve donanım olarak aynılar. Bu fiyat aralığında GM modellerinden başka güncelleme desteği iyi olan telefon alamazsın. Sony X Compact öneririm ama bütçeni biraz aşman gerek. Daha ucuz model istiyorsan da Samsung C7 olabilir, performans ve donanımı GM5 Plus modeline göre biraz daha iyi ama fazla fark yok. Batarya ve kamera olarak ise GM5 Plus modelinden daha iyidir.

C serisi paralel ithalat olarak satılıyor, Türkiye garantili olarak burada satılmıyor maalesef.

GM5 Plus f/p oranı olarak cidden gayet iyi bir cihaz. Fakat bataryası ve malzeme kalitesi berbat. Genellikle şuana kadar aldığım ürünlerde malzeme kalitesine pek bakmamıştım. Fakat GM5 Plus bana o kalitesizliği dibine kadar yaşattı. Hızı GM5 Plusla aynı olan bir cihaz olabilir. İstediğim pili daha iyi giden malzemenin kalitesini hissettiren bir cihaz. Ve Türkiye Garantili olsa daha iyi olur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı