chakici Hectopat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Eylül 2014 #11 Silinen üye dedi: Asus A88XM-A önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Diğer parçalarıda yazar mısınız ?
Silinen üye dedi: Asus A88XM-A önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Diğer parçalarıda yazar mısınız ?
ALoNeDarK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 1.037 Çözümler 2 Yer İzmir/Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2014 #12 Bütçeyi biraz aştı fakat güzel bir sistem oldu. Eğer bu kadar veremem diyorsanız kasadan kısabiliriz. Son düzenleme: 13 Eylül 2014
Bütçeyi biraz aştı fakat güzel bir sistem oldu. Eğer bu kadar veremem diyorsanız kasadan kısabiliriz.
chakici Hectopat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Eylül 2014 #14 ALoNeDarK dedi: Durun size bir sistem toplayayım. Sonra editlerim buraya. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
ALoNeDarK dedi: Durun size bir sistem toplayayım. Sonra editlerim buraya. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
chakici Hectopat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Eylül 2014 #15 ALoNeDarK dedi: Bütçeyi biraz aştı fakat güzel bir sistem oldu. Eğer bu kadar veremem diyorsanız kasadan kısabiliriz. Eki Görüntüle 22198 Genişletmek için tıkla... Güzel sistem ben rami 4 alsam fiyat düşürsem 5-6 ay sonra 4 gb daha alsam dual kitlerden performansı iyi mi olur ? Yoksa kötü mü ?
ALoNeDarK dedi: Bütçeyi biraz aştı fakat güzel bir sistem oldu. Eğer bu kadar veremem diyorsanız kasadan kısabiliriz. Eki Görüntüle 22198 Genişletmek için tıkla... Güzel sistem ben rami 4 alsam fiyat düşürsem 5-6 ay sonra 4 gb daha alsam dual kitlerden performansı iyi mi olur ? Yoksa kötü mü ?
A aintgotnoname Hectopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 672 13 Eylül 2014 #16 @ALoNeDarK bu sistem iyi mi ? (Fiyatına göre)
chakici Hectopat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Eylül 2014 #17 Silinen üye dedi: @ALoNeDarK bu sistem iyi mi ? (Fiyatına göre) Genişletmek için tıkla... Fiyat düşük olmuş o yüzden işlemci 7850K olabilir ram ilerde 4 gb daha alırsam Dual Kit ramlerden farkı olur mu ?
Silinen üye dedi: @ALoNeDarK bu sistem iyi mi ? (Fiyatına göre) Genişletmek için tıkla... Fiyat düşük olmuş o yüzden işlemci 7850K olabilir ram ilerde 4 gb daha alırsam Dual Kit ramlerden farkı olur mu ?
A aintgotnoname Hectopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 672 13 Eylül 2014 #18 Ben zaten kendim için toplamıştım o sistemi ve bana yeterli geldi.Zaten yeni nesil oyunlardan çok mmofps oyunları oynadığımdan yeter gibime geldi
Ben zaten kendim için toplamıştım o sistemi ve bana yeterli geldi.Zaten yeni nesil oyunlardan çok mmofps oyunları oynadığımdan yeter gibime geldi
chakici Hectopat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Eylül 2014 #19 Silinen üye dedi: Ben zaten kendim için toplamıştım o sistemi ve bana yeterli geldi.Zaten yeni nesil oyunlardan çok mmofps oyunları oynadığımdan yeter gibime geldi Genişletmek için tıkla... Ben Gta 5 falan düşünüyorum ocakta çıkıcakmış o zaman 4 gb ram alırsam üstüne nasıl olur performansı yeter mi ?
Silinen üye dedi: Ben zaten kendim için toplamıştım o sistemi ve bana yeterli geldi.Zaten yeni nesil oyunlardan çok mmofps oyunları oynadığımdan yeter gibime geldi Genişletmek için tıkla... Ben Gta 5 falan düşünüyorum ocakta çıkıcakmış o zaman 4 gb ram alırsam üstüne nasıl olur performansı yeter mi ?
ALoNeDarK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 1.037 Çözümler 2 Yer İzmir/Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2014 #20 Ramleri en az 1866 MHz almalısınız. Yoksa dahili grafikten yeteri kadar performans alamazsınız.