1200 TL Bilgisayar Önerisi

teknokan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba benim abimin doğum günü 2 gün sonra. Abim şuan Exper adlı bir leptop kullanıyor ve çok sorunu var. Mesela bilgisayar çökmesi, şarj aletinin çalışmaması ve ekrana görüntü vermemesi. Babam abime yeni bilgisayar almayı düşünüyor. Babam bügün bana 1200 Türk Lirasına bilgisayar bulmamı söyledi. Bende bügün 2 tane bilgisayar topladım hangisi daha iyi ? Abim genellikle oyun oynar, haberlere bakar ve skypede arkadaşlarıyla konuşur. 1. Bilgisayar araştırarak bunu topladım.
1.png
2.png

2. Bilgisayar bunu topladım ekran kartına yöneldim. Harddisk, Mönitor, Fare ve Klavye bizde var. İki tane sorum olucak. Birinci sorum bu bilgisayara taksit yaparlar mı ve hangi kredi kartına yaparlar? 2. sorum abimin kullancağı mönitor VGA girişli ve üstteki 2 ekran kartında DVI girişi var. Ekran kartını takmak için ne yapmalıyız ? Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı