1200 TL Bilgisayar Toplama

ExtuheChef

Kilopat
Daha fazla  
Bana 1200 TL ile bir sistem toplar mısınız? PUBG'de çok düşük ayarlarda 30 FPS alsa bana yeterli olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana 1200 TL ile bir sistem toplar mısınız? PUBG'de çok düşük ayarlarda 30 FPS alsa bana yeterli olacaktır.
Kardesim (1200 tl) sistemle PUBG, zor Oynarsin ama yinede tavsiye etmem. O oyunu düşük ayarda çok kötü olur grafikler oyunu çok sacma yapar ınan bana sanki 2000-2007 yillar arasi. Çok abartmislar ama yinede 1200tl iyi sistem alamasin alicaksanda... N11 de 1200-1500 arasi tubox markali pc ler var sistemleri iyi ama en adil markalarindan. bide mönitor de veriyorlar ...

O fiyata zor. Bekle biraz para biriktir bütçeni arttır daha iyi bir şeyler al işini görsün. Turbox gibi markalardan uzak dur derim 2. 3. nesil işlemcilerle sistem yapıyorlar.

G4600 işlemcili bir sistem toplayabilirsin. Entegre grafiği Intel HD Graphics 630. Bu kart ile bir süre idare et ondan sonra 1050Tİ geçebilirsin.

Bence bir süre G4600 ile idare edilmeli. Hazır kasalar alınmamalı.

En aşağı 2000 Tl olacak ki bişeye benzesin. Yoksa ya ikinci el almak gerek ya da hiç almamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…