1200 TL Bisiklet önerisi

Mehmet Efe0

Kilopat
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
40-50 kilometrelik turlar için ve şehir içi işlerimi halletmek için 1000-1200 TL arasında bisiklet bakıyorum. 2. el olmasın. 26 jant iyi olur.

Triban 100 bakabilirsin bence 50 kilometrelik turlarda şehir bisikleti biraz yorabilir triban 100 hem şehir hem yarış bisikleti gibi olduğu için senin için daha iyi olabilir.
Kadro Boyunu düzgün seç alacaksan yoksa bel sırt omuz ağrıları çekersin.

Genel olarak 2000 TL civarında bütçenizi fazla aşmış olursunuz ama benim anladığım kadarıyla size uygun olan bisiklet bu.2. elleri 2000 TL 0'ı 3000 TL ancak 2. el temiz bulabilirseniz alın bence.
Şimdi diyecekseniz benim bütçem 1200 TL ancak dediğiniz kriterlerde en kullanışlı bisiklet bu yol/yarış bakın diyeceğim ancak siz biraz konfor sürücüsüsünüz bu yüzden yol/şehir olan triban 100'ü söyledim ama tabii ki siz bilirsiniz.

Triban 100 için yolların düzgün olması lazım. İnce tekerlekler bir taşa, çukura girince çok sıkıntı yaratıyor. Benim buralarda yollar çok kötü, iyi olsa benim alasım vardı.

Triban 100'ün tekerlekleri kalın yol/yarış kadar ince değil bir arkadaşım trban 100 ile çimlerde hızlıca sürmüştü yani ufak tefek çukurlar sorun olmayacaktır bende triban 500 var bundan dolayı sorun olmayacağını biliyorum.

Triban 100'ün tekerlekleri kalın yol/yarış kadar ince değil bir arkadaşım trban 100 ile çimlerde hızlıca sürmüştü yani ufak tefek çukurlar sorun olmayacaktır bende triban 500 var bundan dolayı sorun olmayacağını biliyorum.
Doğrudur ama bizim buralarda yollar çok bozuk ben kullanamam sanırım.

Bence siz iyice karar verin triban 100 içinize sinmemiş gibi geldi bana bu yüzden siz karar verin ben 100 km surdum sızın linktekı bisiklet gibi. Bu bisikletle yorulacaksınız gereğinden fazla bu yüzden bence triban 100 alın bütçenize biraz daha ekleyip ama eğer bisiklete yeni başladıysanız bence linkteki bisiklet uygundur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı