1200 TL bütçe için klavye tavsiyesi

Bu bütçe için en iyi klavye

• ASUS ROG Strix Flare

Oy: 0 0,0%
  • ASUS ROG XA04 Strix Scope

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    13
Apex 7 1400 TL .
Dolar çok hızlı yükseliyor ne yazık ki. Apex Pro ilk çıktığında 1200 liraydı şimdi 1700.
Evet şu an klavyemi satsam ikinci el satsam bile 300 lira karım var. Ben de ilk çıktığında almadım geçen ay fiyat araştırması yapıp özelliklerine bakıyordum bana çok pahalı gelmişti bir siteden fiyatlara bakarken amazonda 1200 lira yazdığını görüp hemen sepete ekledim ve eklediğim gibi fiyatı 1750 lira oldu allahtan sepette fiyatı sabit kalıyordu da satın alabildim yoksa zor alırdım.

İndirimde mi aldınız ?

Red switchler biraz standart ama omnipoint switchler efsane böyle parmağınla dokunurken öyle bir his veriyor ki tıkladığının hissini sonuna kadar alabiliyorsun mesafe ayarlaması da başka birşey.
İndirimde mi aldınız ?
İndirimde değil sanırım fiyat hatası oldu ve bende özelliklerine bakarken o fiyat karşıma gelince direkt sepete eklemiştim şansıma iyi bir fiyata iyi bir klavyeye sahip oldum. 1400 olsa yine almazdım ama 1200 liraya şuan ki kur ile sonuna kadar değecek bir klavye. Eğer indirimde felan 1300-1400 civarına apex pro görürsen direkt al memnun kalmamanın imkanı yok yazarken klavyeden keyif alıyorsun ilk başlarda değişik bir his olabilir ama 3-4 gün sonra alışınca çok zevkli oluyor.

Red Switch'ler biraz standart ama omnipoint Switch'ler efsane böyle parmağınla dokunurken öyle bir his veriyor ki tıkladığının hissini sonuna kadar alabiliyorsun mesafe ayarlaması da başka bir şey.

Evet ve onların gecikme süresi yok denecek kadar az fakat işte Apex Pro çok pahalı.
Normalde seneye çok yüksek bütçeyle ekipman yenileyecektim ve aklımda Pro modeli vardı ama doların yükselişinden sonra şimdi yenilemeye karar verdim ve bütçem 1200 TL o yüzden en iyi seçenek bence K95 Platinium.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…