1200 TL dambıl önerisi

scylla37

Decapat
Daha fazla  
Bugün evde spor yapabilmek için bazı şeyleri sipariş vereceğim ama dumble konusunu bir türlü çözemedim. Başlangıç için 10+10 olmak üzere toplam 20kglik dumble alacağım ama döküm demirler oldukça pahalı. Bulduğum dumble uygundu ama ürün açıklaması aklımı karıştırdı linkini bırakıyorum. Eğer bu dumble uygun değilse bana 1200 TL'yi geçmeyecek bir dumble önerebilir misiniz?

https://www.hepsiburada.com/ecgspor...k-seti-vucut-gelistirme-aleti-p-HBV00000NEDED

Bugün evde spor yapabilmek için bazı şeyleri sipariş vereceğim ama dumble konusunu bir türlü çözemedim. Başlangıç için 10+10 olmak üzere toplam 20kglik dumble alacağım ama döküm demirler oldukça pahalı. Bulduğum dumble uygundu ama ürün açıklaması aklımı karıştırdı linkini bırakıyorum. Eğer bu dumble uygun değilse bana 1200 TL'yi geçmeyecek bir dumble önerebilir misiniz?

https://www.hepsiburada.com/ecgspor...k-seti-vucut-gelistirme-aleti-p-HBV00000NEDED
Başlangıç için 10kg dumbellar ağır gelir. Düz curl atarsın ama lateral gibi hareketlerde başlangıç için daha hafif dumbellar gerekir. Öyle bir spor geçmişin yoksa yada gücüne güvenmiyorsan kaldıramazsın. Tavsiyem ayarlanabilir al.

Başlangıç için 10kg dumbellar ağır gelir. Düz curl atarsın ama lateral gibi hareketlerde başlangıç için daha hafif dumbellar gerekir. Öyle bir spor geçmişin yoksa ya da gücüne güvenmiyorsan kaldıramazsın. Tavsiyem ayarlanabilir al.

Cevap için teşekkürler hocam. Yorumlara baktığımda dumble için sopanın uzun olduğunu söyleyen kişiler gördüm. Acaba başka önerebileceğiniz dumble set vs var mıdır?

Cevap için teşekkürler hocam. Yorumlara baktığımda dumble için sopanın uzun olduğunu söyleyen kişiler gördüm. Acaba başka önerebileceğiniz dumble set vs var mıdır?
Hocam dumble değil dumbell ayrıca o sopa değil bar. Şuna bakabilirsin: Amazon.com.tr

Bu fiyatlarda çok kaliteli ürünler yok maalesef iyi ağırlık setleri pahalı oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı