Merhabalar, oynadığım FPS oyunları için ortalama 1200 TL'ye sıfır, ikinci el fark etmeksizin işlemci ve anakart arıyorum. Kullandığım RAM'ler 4+4 olup DDR3'tür. Yardımcı olursanız sevinirim.
Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Elimde fazla olan ürünler, yeni ilana ekledim. Bilgin olsun. Bu ana kart ile üzerindeki işlemci Edi ile Büdü veya Fred ile Barni gibi muhteşem ikilidir. Memnuniyet yorumlarını ve performanslarını araştırmanı öneririm.
Merhabalar, oynadığım FPS oyunları için ortalama 1200 TL'ye sıfır, ikinci el fark etmeksizin işlemci ve anakart arıyorum. Kullandığım RAM'ler 4+4 olup DDR3'tür. Yardımcı olursanız sevinirim.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da