1200 TL DDR4 anakart önerisi

Jezo

Hectopat
Daha fazla  
DDR4 anakart önerilerinizi beklerim. Bütçe 1000-1200 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam fiyata göre hangisi iyise onu soruyorum ben onlardan pek anlamam bu fiyata en iyisi hangisiyse onu söyleyebilirsiniz. Söketi LGA 1200 olsun.
Hocam şimdi şöyle söyleyeyim. Siz anakart istiyorsunuz fakat işlemciyi belirtmiyorsunuz. 800 liraya da var 1400 liraya da var.

Hocam şimdi şöyle söyleyeyim. Siz anakart istiyorsunuz fakat işlemciyi belirtmiyorsunuz. 800 liraya da var 1400 liraya da var.

Hocam işlemciyi napacaksınız? Size söket söylüyorum o sökete uyan her türlü bir işlemci alabilirim.

Hocam işlemciyi napacaksınız? Size söket söylüyorum o sökete uyan her türlü bir işlemci alabilirim.
Hocam anlamadınız. Soketin en ucuzunu istiyorsunuz. AMD'nin soketleri daha ucuz fakat işlemcisi pahalı. İntelin'de soketi pahalı fakat işlemcisi ucuz. Bunu demeye çalışıyorum size yani ucuz soket alınca kafanın rahatına bakamazsınız. İntel'i tercih ederim ben bu durumda daha ucuza denk geliyor AMD'ye göre. Şimdi söyleyin İntel mi AMD mi tercih ediyorsunuz ki size yardımcı olayım.

Intel işlemci kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…