H HasanFehmii Hectopat Katılım 25 Şubat 2017 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2017 #11 Tamamdır hocam.
PanigaleS Hectopat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2017 #12 Yaser Koca dedi: Dostum sen GTX 1060 almıştın nereden aldın, güç kaynağın nedir, i5 4440 ile darboğaz oldumu acaba? @PanigaleS Genişletmek için tıkla... Kardeşim henüz almış değilim. Güç kaynağını bilmiyorum. Belki 1 hafta sonra alabilirim, alırsam mesaj yazarım zaten.
Yaser Koca dedi: Dostum sen GTX 1060 almıştın nereden aldın, güç kaynağın nedir, i5 4440 ile darboğaz oldumu acaba? @PanigaleS Genişletmek için tıkla... Kardeşim henüz almış değilim. Güç kaynağını bilmiyorum. Belki 1 hafta sonra alabilirim, alırsam mesaj yazarım zaten.
Yaser Koca Megapat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2017 #13 PanigaleS dedi: Kardeşim henüz almış değilim. Güç kaynağını bilmiyorum. Belki 1 hafta sonra alabilirim, alırsam mesaj yazarım zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır dostum çok sağol
PanigaleS dedi: Kardeşim henüz almış değilim. Güç kaynağını bilmiyorum. Belki 1 hafta sonra alabilirim, alırsam mesaj yazarım zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır dostum çok sağol