Heroman Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2018 #11 Tinyx dedi: Sistemin güçlü mü? 144FPS alabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet, GTA 5 gibi oyunların yüksek ayarları haricinde her oyunda alabiliyorum.
Tinyx dedi: Sistemin güçlü mü? 144FPS alabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet, GTA 5 gibi oyunların yüksek ayarları haricinde her oyunda alabiliyorum.
Tinyx Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 259 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri ABRA A5 V13.1.1 GTX1050M i5 8300H 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Junior Developer - Öğrenci 21 Haziran 2018 #12 Heroman dedi: Evet, GTA 5 gibi oyunların yüksek ayarları haricinde her oyunda alabiliyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman 144Hz alman mantıklı bir seçim. Çevrende bilir kişi varsa sor soruştur. Kararsızlığın ortadan kalksın.
Heroman dedi: Evet, GTA 5 gibi oyunların yüksek ayarları haricinde her oyunda alabiliyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman 144Hz alman mantıklı bir seçim. Çevrende bilir kişi varsa sor soruştur. Kararsızlığın ortadan kalksın.