1200 TL Gaming Mouse önerisi

Şahin56

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir mouse alacağım genellikle rekabetçi tarzı oyunlar oynuyorum. Valorant CS:GO gibi bana kablosuz mouse önerir misiniz? Aklımda 2 model var önerilere açığım.

Arkadaşlar merhaba. Yeni bir mouse alacağım genellikle rekabetçi tarzı oyunlar oynuyorum. Valorant CS:GO gibi bana kablosuz mouse önerir misiniz? Aklımda 2 model var önerilere açığım.

Pugio kullanmıştım bayağı da memnun kalmıştım ancak eliniz büyükse konfor açısından pek rahat olduğunu söyleyemem eliniz büyükse Razer alabilirsiniz.

Kablosuz istiyorsan Lenovo M600S, Haste Wireless ve Model O Wireless bakabilirsin.

Kablolu olarak Viper 8 kHz veya Basilisk V3.

Elin büyükse ve palm grip isen Basilisk V3 tercih et.
Diğer söylediklerim ise orta boy ellere ve fingertip grip veya claw grip için daha uygun.

Kablosuz istiyorsan Lenovo M600s, haste Wireless ve model o Wireless bakabilirsin.

Kablolu olarak Viper 8 KHz veya Basilisk v3.

Elin büyükse ve palm grip isen Basilisk V3 tercih et.
Diğer söylediklerim ise orta boy ellere ve fingertip grip veya claw grip için daha uygun.

Benimki biraz daha fingertip grip claw grip gibi.

Pugio kullanmıştım bayağı da memnun kalmıştım ancak eliniz büyükse konfor açısından pek rahat olduğunu söyleyemem eliniz büyükse Razer alabilirsiniz.

Orta büyük karışımı uyarınızı dikkate alacağım.

Viper 8KHz alırsanız bilgisayarınızında iyi olması lazım, ve ayrıca 8000Hz hala tüm oyunlarda desteklenmiyor. 1000Hz gibi değerlere düşürmeniz gerekebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı