1200 TL ile Hangi iPad Alınmalı?

KBGul22222

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 1500X
Rx580 8GB
Meslek
Öğrenci
1200 TL bütçem var. 2. elde bu paralara hangi modeli önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı artırıp sıfır ipad 8. nesil almanızı öneririm. Kullanan arkadaşlarım vardı. Bir kez kötü olduklarını duymadım 1,5 sene içerisinde. Artıramam diyorsanız maalesef bir bilgi veremeyeceğim 2. el olarak.

iPad air 1 olabilir, eski bir model olduğu için pili hızlı bitebilir.

O model 4000 liradan başlıyor 2. el olsa bile.

Bütçeyi arttırabilirim ancak aradaki 4 kat farka gerçekten değer mi? (yalnızca internet, youtube sosyal medya vb kullanacağım)

iPad air 1 olabilir, eski bir model olduğu için pili hızlı bitebilir.
Aslında ben bu(iPad 4, iPad Air 1, iPad Mini 2) 3 model arasında kaldım, ancak bunlar arasında kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım? Bu modeller yukarıda belirttiğim beklentilerimi karşılar mı?

Eğer cidden o bütçeye çıkabilirseniz şiddetle iPad 7 ve üstü modelleri tavsiye ediyorum.

Şimdi alırsanız 6-8 yıl götürür bu cihazlar aşırı iyiler.

Bütçeyi arttırabilirim ancak aradaki 4 kat farka gerçekten değer mi? (yalnızca internet, youtube sosyal medya vb kullanacağım)
internet kullanmak için hiç hiç hiç bilmiyorum. Fakat kasma, donma hiçbiri yok. Eğer internet kullanacaksanız o kadar eski de almanızı önermem. Apple yeni model çıkarınca eskiyi yavaşlatıyor malum. En iyi ipad 7. nesil öneririm.

Ben iPad 7. nesil kullanıyorum, değişimden yenisini getirmelerini bekliyorum şimdilik. Yokluğunda ne kadar iyi olduğunu anlıyorsunuz cihazın.

Ben alırsam 1,2 sene idare etmesi için alacağım ve dediğim gibi yalnızca internet için kullanacağım benim işimi yukarıda belirttiğim modeller görmez mi?

@Recep Baltaş @Ali Güngör

Hepinize teşekkürler arkadaşlar az önce 1600tlye bir air 2 aldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…