selim.3rd Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #21 Pluxy01 dedi: Şu konulara cevap yazmaktan gerçekten sıkıldım. Bir şeye ihtiyacınız yoksa neden paranızı harcamak için öneri istiyorunuz? Yatırım yapın, altın falan alın. Bir şeye ihtiyacınız olduğunda bozdurup kullanırsınız parayı. Genişletmek için tıkla... O zaman şunu şunu alabilirsin diye yaz.
Pluxy01 dedi: Şu konulara cevap yazmaktan gerçekten sıkıldım. Bir şeye ihtiyacınız yoksa neden paranızı harcamak için öneri istiyorunuz? Yatırım yapın, altın falan alın. Bir şeye ihtiyacınız olduğunda bozdurup kullanırsınız parayı. Genişletmek için tıkla... O zaman şunu şunu alabilirsin diye yaz.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #22 selim.3rd dedi: O zaman şunu şunu alabilirsin diye yaz. Genişletmek için tıkla... 2 sene öncenin mesajına bile düzgün okumadan cevap vermişsin.
selim.3rd dedi: O zaman şunu şunu alabilirsin diye yaz. Genişletmek için tıkla... 2 sene öncenin mesajına bile düzgün okumadan cevap vermişsin.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.055 Makaleler 3 Çözümler 27 21 Eylül 2024 #23 aKuu dedi: 35 tane zurna dürüm. Genişletmek için tıkla... Artık 10 tane bile alınmıyor..
selim.3rd Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #24 Pluxy01 dedi: 2 sene öncenin mesajına bile düzgün okumadan cevap vermişsin. Genişletmek için tıkla... Okudum
Pluxy01 dedi: 2 sene öncenin mesajına bile düzgün okumadan cevap vermişsin. Genişletmek için tıkla... Okudum