1200 TL Intel Pentium G3258 + GTX 750 Ti Sistem Toplama

James1283

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
XFX RX 6800XT
RYZEN 5 7500F
16GB KINGSTON
A620M-K ASUS
Selamlar, arkadaşım için de bir sistem toplayacağım. Malum bütçe sıkıntılı 1200 TL'ye çıkabildim. Sizce G3258 halen alınır mı? Stok fan kullanılacak. Oyun odaklı olacak sistem; GTA V, CS:GO, LoL gibi oyunlarda sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum, doğru mudur?

(Lütfen üstüne bunu kat şunu al, sistemi değiştir ya da APU al diye tavsiyelerde bulunmayın. İşlemci tavsiye edebilirsiniz bütçe aşmayacak şekilde tabii ki.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hiç bir sıkıntı çıkarmayacaktır G3258 . Kendim yaklaşık 6 aydır 4.3 GHZ de stok soğutucu ile kullanıyorum GTA 5 , BF4 gibi oyunları saatlerce oynuyorum daha 57 dereceyi geçmedi. Ekram kartımda MSI HD 6850 yaklaşık 6 senedir de onu kullanıyorum. Bu sistem rahat 5 yıl götürür bence sizi

Bence hiç bir sıkıntı çıkarmayacaktır G3258 . Kendim yaklaşık 6 aydır 4.3 GHZ de stok soğutucu ile kullanıyorum GTA 5 , BF4 gibi oyunları saatlerce oynuyorum daha 57 dereceyi geçmedi. Ekram kartımda MSI HD 6850 yaklaşık 6 senedir de onu kullanıyorum. Bu sistem rahat 5 yıl götürür bence sizi
2 çekirdek artık herşey için yetersiz.

Sıkıntı yaşayacağınız düşünmüyorum, elbette ultra ayarlarda olmaz ancak oyunu oynatmada sıkınıt yaşayacağınız düşünmüyorum. Alternatif olarak eğer pentium G4400 alırsanız, ileride bütçe olursa işlemciye gelişmek için daha fazla şans bırakmış olursunuz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı