1200 TL kablosuz mouse önerisi

Makaleler
1
Yer
İzmit/Kartepe
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Z690P İntel İ7 12900K CORSAIR 32GB (4x8GB) RGB Pro MSI MPG A850GF 850W +80 Gold PF360 Samsung 250GB 960 EVO/ Sandisk Plus 1 TB /1 TB 7200 RPM Asus Rog Strix RTX 3080 Phanteks P500A RGB Asus VG248QE 24” 144hz 1ms Asus VG259QM 280hz
Meslek
Aşcı
Merhaba arkadaşlar, FPS oyunları için mouse bakıyorum. Elim 18 19 santim civarı. Bütçeyi biraz aşabilirim. Takip ettiğim 3 mouse var hangisini almalıyım veya başka önerisi olan varsa onlarada açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı civarda mouse almayı düşünüyorum. Glorious model O ve model D wireless var.

Benim şahsi tercihim G Pro olurdu ancak Deathadder V2 Pro da şahane faredir. Tutuşunuza bağlı olarak size daha uygun olanı seçebilirsiniz.

Ben de aynı civarda mouse almayı düşünüyorum. Glorious model O ve model D wireless var.

Glorious Model O Wireless kesinlikle.
Delikli modellerden istemiyorum hocam ya.
Benim şahsi tercihim G Pro olurdu ancak Deathadder V2 Pro da şahane faredir. Tutuşunuza bağlı olarak size daha uygun olanı seçebilirsiniz.
ec2-a mevcut şuan elim ona tam alışkın.

Sanırsam G Pro'da ağırlık ayarlama vardı. Ancak Deathadder V2 Pro'da da sağ el ergonomisi var. Piyasadaki en iyi sensör Razer'ın kullandığı Focus+ olsa bile G Pro'daki sensör ondan sonraki en iyi sensör ve aralarında çok bir fark yok. Burada tamamen kullandığınız ele, tutuş şeklinize ve el ölçülerinize kalıyor.

Buradaki konuya bakıp kendine uygun fareyi bulabilirsin.

ec2-a mevcut şuan elim ona tam alışkın.
Aynı düşünceye ben de sahiptim ama kullandıktan sonra gerçekten daha iyi olduğunu anladım. Elinizin altında delikleri hiç ama hiç hissetmiyorsunuz fakat ağırlık farkını kesinlikle hissediyorsunuz.

G PRO sipariş verdim. Beğenmezsem Viper Ultimate'e bakmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…