1200 TL Klavye Önerisi

Jmanovski

Kilopat
Katılım
5 Ocak 2015
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hem son bir kez çözüm yöntemlerini sormaya hem de olmaması durumu için klavye önerisi almak istiyorum. Şu anki fiyatlara baktığım zaman bu fiyat aralığında "ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Red Switch" ve "Logitech G815 Tacticle Low Profile" arasında kaldım. Bu ikisi arasından veya 1000-1200 fiyat aralığında hangi klavyeyi almalıyım? Ürünlerin bağlantılarını aşağıya ekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.

Logitech G815: Logitech G815 Tactile Low Profile Türkçe RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi

ASUS ROG STRIX Flare: ASUS ROG Strix Flare Cherry MX Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İki klavyeye de sahibim. Strix Flare'in bilek desteği rahat değil, ben zaten bilek desteği kullanmadığım için bir sorun yaşamadım bu konuda. Bunun haricinde çok güzel klavyedir.

G815 ilk low profile klavyem oldu, deneyene kadar low profile seveceğimi hiç sanmıyordum. Çok rahat, çok kaliteli bir klavye. Normalde bilek desteği ihtiyacı duyan kişiler klavye çok ince olduğu için bilek desteksiz de rahat olduğunu söylüyor. 8-9 saat aralıksız pc başında çalıştığım oluyor, hiçbir rahatsızlık hissetmiyorum. Oyun oynarken de aynı şekilde.

Kalite olarak birisi diğerinden üstündür diyemem, ikisi de çok kaliteli klavyeler fakat ikisi arasından birisini söylemem gerekirse G815 derim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı