1200 TL klavye önerisi

Furkannozzturk3

Megapat
Daha fazla  
Herkese selam.
Başlıkta belirttiğim gibi 1200TL bütçem (belki öneriye göre biraz zorlayabilirim) var. Gün içerisinde ağırlıklı olarak iş gereği klavye kullanıyorum ve çok yazı yazıyorum. Bu noktada hala membran mı mekanik mi sorusu arasında gitsem de 5 yıldır red Switch mekanik kullanıyorum ve rahatsız olduğum tek nokta varsa o da 8 saatten sonra yazı yazarken yorulmaya başlamamdır.

Aradığım özellik olarak tamamen önerilerinize göre bakacağımı söylesem de medya tuşları olursa tadından yenmez.

Şimdiden teşekkürler.

Eğer öneri gelmezse de aklımda şu modelin mavi Switch versiyonunu alıp kullanmak var.

Hocam bu paylastığınız alet hissiyat anlamında en kuvvetli modellerden biri piyasadaki ama peşinen söyleyeyim sizinki gibi uzun kullanımlarda yorar, hem de çok yorar. Siz en iyisi ciklet klavye dediğimiz ürünlere bakın.

Hocam bu paylastığınız alet hissiyat anlamında en kuvvetli modellerden biri piyasadaki ama peşinen söyleyeyim sizinki gibi uzun kullanımlarda yorar, hem de çok yorar. Siz en iyisi ciklet klavye dediğimiz ürünlere bakın.

Ben red Switch, Blue Switch'e göre daha ağır sanıyordum. Blue Switch'in Force'u daha yüksekmiş :D

Hocam bu klavyenin Red olanına yönelebilirsiniz şahsen benimde gözüm bu klavyede :D Yakında alacağım umarım. Hem uzun yazılar yazıyorsanız Blue'ya göre daha sessiz Red.
Ses konusunda sorunum yok aslında yazım rahatlığı biraz daha önemli benim için. Yazarken yormaması ve güzel bir yazma hissiyatı arıyorum.
Ses konusunda ben çok rahatsız olmam genelde şarkı dinlediğim veya bir şey izlediğim için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı