1200 TL klavye önerisi

Bütçe
1200TL
PCB bakımından bütün klavyelerden daha iyi bu bütçede. Çok kaliteli bir PCB'si var. Switch'ler de çok iyi. Gateron Yellow modelini alırım ben olsam.

Corsair pek iyi değil diğerlerine kıyasla. Cherry MX sunmaktan başka bir olayı yok. Yay sesi sorunlu bir klavye. Çok boş bir sesi var.
 

Amazon'da ithalat ve teslimat fiyatı ile 2K ya yaklaşıyor


Yanıtınız için teşekkür ederim galiba bunu alacağım fakat biraz daha bakınmamda fayda var çünkü bu toplamda 1500'e geliyor ayarlayabilir miyim bu ay tam emin değilim.
 
Hocam kötülemek gibi olmasın ama gidip de Türkiye pazarından bir klavye almayın. Diğer seçeneklere kıyasla pişman olursunuz. En iyi seçeneklerden ikisi Kemove K68 veya K61 olur. İkisi de Gateron G Pro ile geliyor ve hot-swappable klavyeler. Hangisini daha beğenirseniz ve bütçenize uyuyorsa onu alın derim.

Amazonda ithalat ve teslimat fiyatı ile 2k ya yaklaşıyor



Yanıtınız için teşekkür ederim galiba bunu alacağım.
Kemove K68 1570TL'ye geliyor hocam.
 

Hocam kendim de 2 seneye yakın kullandığım GamaKay MK61 klavyesini önermeden geçemeyeceğim. %60 siyah ve beyaz kasa renk seçeneği kaliteli keycaps baskısı. Hot swap özelliği, Gateron V2 yellow Switch'leri (başlı başına bu fiyata muazzam) Switch'lerin tok sesi ve hızlı tepkimesi gayet tatmin edici. Biraz fazla hassas bir Switch yapısına sahip. Tek sorunu benim aldığım modelde kasanın üzerinde iğne ucu kadar boya pütürleri vardı. Biraz araştırdığımda neredeyse herkeste olduğunu gördüm.
 
Zaten bu ikisi arasında kaldım fakat sağdaki fiyatları görünce kafam karıştı

1500 TL'ye geliyor hocam K68 Amazon Prime ile.

Anladım şimdi Amazon Prime bedava idi diye hatırlıyorum 1 ay mantığı ile teşekkür ederim bunu alacağım.


GamaKay almayı düşündüm fakat bence 1800 TL'yi hak eden bir klavye değil.
 

Arkadaşın önerdiği klavye de gayet iyidir alınır.


Hocam kusura bakmayın ben ikinci el alıp sattığım için sizi de öyle düşündüm sıfır fiyatından haberim yoktu.
 
Herkese yanıtları ve zaman ayırdıkları için teşekkür ederim kararımı Kemove K68'den yana kullanacağım klavye atmaya devam edebilirsiniz konu açmayan ve konulara bakan arkadaşlara yardımcı olur gerçekten çok teşekkür ederim hepinize
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…