1200 TL kulak üstü kulaklık önerisi

LiveHardDieChill

Centipat
Katılım
20 Eylül 2021
Mesajlar
116
Arkadaşlar merhaba. Bir konu açmıştım kulaklık ile ilgili ve Taotronics SoundSurge 90 modelini almıştım. Kulaklığın ANC tuşu basılı kaldı ve robotik kadın sürekli konuşuyor. Haliyle, dinlediğim şarkı da duraksıyor. Ürünü iade ettim, şimdi sorum şu:

Bana böyle elimde kalmayacak ( ki gayet güzel ürün kullanırım ) , malzeme kalitesi ortalama , ses kalitesi güzel , dizaynı şık , dışarıda kullanabileceğim , süslü püslü olmayan, akustik yapısı kapalı , kablolu-kablosuz ( fark etmeksizin ) , empedans değeri yüksek ( telefonda kullanım için almıyorum, televizyon ve ofis bilgisayarı ağırlıklı kullanacağım ) classic, enstrumental, alternative, hard rock ; blues, jazz, dark country tarzı parçalar dinliyorum daha çok 50-60-70's. Bu şarkılara yakışacak bir ton arıyorum. Taotronics'in ses kalitesi beni tatmin etmişti ama daha alt kalite bir mide katlanamazdım herhalde. ( Midleri gerçekten aşırı parlak ve cırtlak. Çok ön planda )

Beğenmediğim kulaklıklar : Anker Q10-Q20-Q30 ( Bu kulaklıklar bass ağırlıklı, hiç hoşuma gitmediler )

Daha önce deneyimlediğim ve beğendiğim kulaklıklar : Sennheiser 350BT , Sennheiser CX300 Street , Taotronics SoundSurge 90.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı