Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar Teknisyeni ve Video Editörü (Freelancer)
Arkadaşlar zamanında BM800u mikrofon almıştım 400TL'ye standlı falan ve ses kalitesi gerçekten iyiydi, üstünde echosu bile vardı donanımsal olarak çevirince echo açıyordu. Bu mikrofon gibi 1000-1200TL bütçe ile mikrofon arıyorum ve MediaMarkt gibi yerler olursa (yarın gidip alabileceğim) süper olur.
Aramamın sebebi kulaklığım Barracuda X ve 2.4GHz olduğu için mikrofon kalitesi telefonla konuşuyor gibi hissettiriyor. Eski kulaklığım BlackShark V2 X kulaklığım kablolu olduğu için mikrofonu ciddi anlamda iyiydi. Mikrofonu ayırmak için arıyorum, buna çözümünüz var ise masrafa gerek kalmaz teşekkürler.
Bütçe esken ancak 1000TL bantlarında istiyorum, 2000TL bütçe desem gidip 2500TL'lik atacağınız için düşük verdim
Mümkün olduğunca F/P ucuz ve standlı olmasını istiyorum. Standlı olmasının sebebi ise klavyemin önüne koymak istemiyorum, kullanmadığımda kenara itip kalmasını istiyorum.
Aramamın sebebi kulaklığım Barracuda X ve 2.4GHz olduğu için mikrofon kalitesi telefonla konuşuyor gibi hissettiriyor. Eski kulaklığım BlackShark V2 X kulaklığım kablolu olduğu için mikrofonu ciddi anlamda iyiydi. Mikrofonu ayırmak için arıyorum, buna çözümünüz var ise masrafa gerek kalmaz teşekkürler.
Bütçe esken ancak 1000TL bantlarında istiyorum, 2000TL bütçe desem gidip 2500TL'lik atacağınız için düşük verdim