1200 TL monitör önerisi

James Donkey'in SSD üretimi konusunda başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim.

Bunun yanında ekipman ve monitör de üretmekteler. Ekipman konusunda fena değiller, keza monitör içinde öyleyeler. Sizi üzer mi bilmiyorum ama bütçe artarsa daha iyi markalara yönelin.

Benim bütçem artmazsa ben de bunu alacağım.

Teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı teşekkür eder size ikramlarımı sunarım iyi akşamlar
~Miguelherran~

SAMSUNG CRG50 24" 144Hz Kavisli Full HD Gaming Monitör bu fiyata alınabilecek çok iyi bir monitördür. Kavisli, VA panel, 144Hz. Tek eksiği 1 ms yerine 4 ms olması. Onun dışında çok iyi bir monitör.

Şey yanlış anlamazsanız kavisli monitör ışık sızması yaşanıyor 4 sizce olur mu ben kavisli monitör istiyorum da.

Yanlış anlamazsanız bir şey söyleyeceğim kavis monitörlerde ışık sızması oluyor diyorlar sizce de oluyor mu yani olur mu garanti karşılar mı bunu.

Şey yanlış anlamazsanız kavisli monitör ışık sızması yaşanıyor 4 sizce olur mu ben kavisli monitör istiyorum da.

Yanlış anlamazsanız bir şey söyleyeceğim kavis monitörlerde ışık sızması oluyor diyorlar sizce de oluyor mu yani olur mu garanti karşılar mı bunu.
Bu monitör kavisli değil, üstteki arkadaşın attığı kavisli monitör de ise ışık sızması bulunmuyor. Dediğiniz şeyleri karşılayan monitör bu. HP X24C 9FM22AA 23.6" 4 MS 144 Hz HDMI+DP Full HD Curved LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri Kaliteli ve güzeldir. Ayrıca 4 MS ile 1 MS arasındaki fark oyunda göremezsiniz ama 144 Hz ile 60 Hz arasındaki farkı görürsünüz. Zaten çoğu monitörlerin hepsi gerçek 1 MS hızında değildir.

Bu monitör kavisli değil, üstteki arkadaşın attığı kavisli monitör de ise ışık sızması bulunmuyor. Dediğiniz şeyleri karşılayan monitör bu. HP X24C 9FM22AA 23.6" 4 MS 144 Hz HDMI+DP Full HD Curved LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri Kaliteli ve güzeldir. Ayrıca 4 MS ile 1 MS arasındaki fark oyunda göremezsiniz ama 144 Hz ile 60 Hz arasındaki farkı görürsünüz. Zaten çoğu monitörlerin hepsi gerçek 1 MS hızında değildir.
Teşekkür ederim abim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı