1200 TL monitör önerisi

Bütçe
1300

Ege Özseven

Decapat
Selam,
Bende şu an 1200 TL civarında bir para var. Monitör almak istiyorum. Hem dijital tasarım yapıyorum, hem de oyun oynuyorum. Aradığım monitör hem tasarım uygulamaları için iyi olmalı hem de oyunlarda iyi performans verebilmeli. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,
Bende şu an 1200 TL civarında bir para var. Monitör almak istiyorum. Hem dijital tasarım yapıyorum, hem de oyun oynuyorum. Aradığım monitör hem tasarım uygulamaları için iyi olmalı hem de oyunlarda iyi performans verebilmeli. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Bütçeyi arttırıp 144 hz alın.Pişman olmazsınız.

Selam,

Bu paraya 60 veya 75 Hz almaya değmez. Üstüne biraz daha para ekleyin. Ve 24 inç IPS panel güzel bir monitör alın.
AOC 24G2U/BK Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu monitör hakkında fazla bilgim yok.
Bu monitörü şu an kendim kullanıyorum. Gayet memnunum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı