1200 TL monıtor onerısı

cantekin07

Kilopat
Arkadaşlar ben yıllardır 22" 60Hz Samsung bir monitör kullanmaktayım ve ben bu monitör ile CS:GO'da supreme ranklarına çıkabildim ama belli bir zamandan s(5cm çerçeveli xd) monitörümden vazgeçmenin vakti geldi diye düşünüyorum. Bütçem çok yok maks 1300 TL verebilirim. F/P olması benim için önemli, ekran kartım AMD olduğu için 24", 1ms+FreeSync aynı anda kullanılan monitörler başta olmak üzere bana monitör tavsiyeleri verir misiniz? CS:GO'dan başka çok oyun oynamıyorum. Dizi film izlemek içinde kullanmıyacağım sadece oyun. Aklımdaki monitörleri alta bırakıyorum.

Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA fiyatı 1100TL)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben yıllardır 22" 60Hz Samsung bir monitör kullanmaktayım ve ben bu monitör ile CS:GO'da supreme ranklarına çıkabildim ama belli bir zamandan s(5cm çerçeveli xd) monitörümden vazgeçmenin vakti geldi diye düşünüyorum. Bütçem çok yok maks 1300 TL verebilirim. F/P olması benim için önemli, ekran kartım AMD olduğu için 24", 1ms+FreeSync aynı anda kullanılan monitörler başta olmak üzere bana monitör tavsiyeleri verir misiniz? CS:GO'dan başka çok oyun oynamıyorum. Dizi film izlemek içinde kullanmıyacağım sadece oyun. Aklımdaki monitörleri alta bırakıyorum.

Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA fiyatı 1100TL)
Dediğin kullanım için ben pek sevmesem de TN panelli monitör en mantıklı tercih olur. F/P olarak 165Hz olan şu monitörü öneririm.

Ek olarak attığın linkleri açamadım. Linkte mı sorun var İtopya mı açılmıyor anlamadım.

Edit: Sorun linklerde. Sonuna eklediğin fiyatlar linkle birleşmiş ve açılmasını engelliyor.

ViewSonic sorunları bitmeyen ve çöpe para attığımı düşündüğüm bir marka. Uzak durmanızı tavsiye ederim. No signal gerçekten can sıkıyor, format atmak tam bir işkence. 1 ms moda alınca 144 Hz hızında çalışmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı