1200 TL mouse önerisi

Bütçe
1200

nevzena

Centipat
Daha fazla  
1200 TL bütçem var, üstüne çıkamam. Bu fiyata takılma yapmayan sensörü iyi olan bir mouse alacağım. Şu an aktif olarak MSI Clutch GM08 kullanıyorum, CS de hızlı dönüşlerde takılma oluyor. Aim birden yukarı kayıyor, bu sorunu yaşamayacağım optiği sorunsuz bir mouse önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Razer DeathAdder Essential 3 yıldır kullanıyorum sensörünün eski olduğunu söylüyor herkes ama bence gayet yeterli. Takılma problemi son 1 aydır yaşıyordum, 3 gün önce mouse pedi yıkadım, mouse sensörünü ıslak mendil ve kulak çubuğuyla temizledim cs de ani dönüşlerdeki takılma problemi ortadan kalktı. Aile evinde sende bulunan mousetan kullanıyorum benim elime biraz küçük geliyor ve ağır bir mouse, razer elime tam oturuyor orta ağırlıkta.​

Razer DeathAdder Essential 3 yıldır kullanıyorum sensörünün eski olduğunu söylüyor herkes ama bence gayet yeterli. Takılma problemi son 1 aydır yaşıyordum, 3 gün önce mouse pedi yıkadım, mouse sensörünü ıslak mendil ve kulak çubuğuyla temizledim CS de ani dönüşlerdeki takılma problemi ortadan kalktı. Aile evinde sende bulunan mousetan kullanıyorum benim elime biraz küçük geliyor ve ağır bir mouse, Razer elime tam oturuyor orta ağırlıkta.​

Razer DeathAdder'ı düşünüyordum zaten artık aklıma oturdu alacağım teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı