1200 TL notebook tavsiyesi

pagangan

Hectopat
Katılım
12 Kasım 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, dediğim gibi Max 1200 TL'ye laptop tavsiyesi arıyorum. Kimya öğretmeniyim sınıfta slaytlar, eğitim videoları, office programları sıkça kullanıyorum, bakanlığın verdiği eğitimle ilgili programları açabilecek ve yaklaşık 5-6 saat şarjı gidebilecek bir model arıyorum.
Teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Belirtilen işler için orta üst seviye Core 2 duo işlemcili bir makina bile yeterli, 250-350 TL arası bulunabilir. Bir de SSD eklenirse sıkıntı olmaz; batarya süresi hariç. Tabii bu makinaların çoğu 8+ yaşında olduklarından arıza riskleri daha fazla.

Business laptoplar her açıdan daha kalitelidir ve kullanılan komponentlerin daha kaliteli seçilmesinden ötürü arıza riskleri daha düşüktür. Oyun oynanmayacaksa bu ürünler tercih edilebilir. Benim favorim HP Elitebooklar olmuştur. 2., 3. jenerasyon i5 makinaları değerlendirebilirsin. Sahibinden.com 'da 900 liraya 3. jen. i5 işlemcili ( 8470p)makinalar var. Alüminyum-Magnezyum kasa, çok sayıda çıkış, kaliteli işçilik, mat ekran vs. vs. Aynı işlemcili standart laptopları daha ucuza bulabilirsin tabii ikincielde fiyatlarda mantıklı fiyat biçme pek olmuyor.

Ben yeni istiyorum dersen ve teknomarket dışında almak istemiyorum dersen, HD graphics dışında ayrı bir ekran kartına boşuna para verme zaten verirsen bütçeyi oldukça aşar. 1200 liraya Celeron işlemcili ürün bile satmak isteyebilirler, araştırmadan almayın çünkü bunların bazıları ilk paragraftaki ürünlerden daha yavaş.

HP Probooklar, Elitebooklara benzer, ikinciel düşünürsen onlara da bakabilirsin. Elitebooklar kadar üst seviye kaliteye sahip değildirler ama gene de iyidirler.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı